Jump to content

Πρόβλημα με το nec 2500

chrismasgr

Recommended Posts

Έχω το nec 2500 με firmaware ;όχι της nec.

Εδώ και 2 μέρες σε κάθε ταινία που κάνω ripping ξεκινάει με μεγάλη ταχύτητα (6χ) και πέφτει αμέσως σε πολύ μικρή (0,3χ-0,6χ). Ξέρει κανένας τι γίνεται ;Γιατί γιατί μου το κάνει αυτό ; Τα έχει "παίξει"; Φανταστείται ότι θέλω 4 -5 ώρες να μεταφέρω μια ταινία στο σκληρό μου.

Ευχαριστώ

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου . Για το αν είναι PIO ή UDMA το έχω ήδη δει και είναι οκ.Τώρα για την ποιότητα των dvd ...είναι γνήσια dvd εταιρείας. Να υποθέσω ότι θέλει αλλαγή dvd-rw ;

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου . Για το αν είναι PIO ή UDMA το έχω ήδη δει και είναι οκ.Τώρα για την ποιότητα των dvd ...είναι γνήσια dvd εταιρείας. Να υποθέσω ότι θέλει αλλαγή dvd-rw ;

Δεν εχει τοση σημασια αν ειναι γνήσιο όσο αν εχει γρατζουνιες απο κάτω. Αν τα DVD είναι καινουρια τότε ισως να θες νέα συσκευή.

Σας ευχαριστώ και τους δυό σας για τις απαντήσεις .Τελικά βρήκα λύση στο πρόβλημα. Άλλαξα firmware και έβαλα της nec .Την ίδια ταινία που μου έκανε 4 ώρες ripping τώρα την κάνει 12 λεπτά. Είχα πάνω το firmaware που μετέτρεπε το 2500 σε 2510 με DL .Γιατί στην αρχή δούλευε και τις τελευταίες μέρες μου έκανε προβλήματα; Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα με μένα;

Και να φανταστείτε ότι το plextor 708 είναι 1 χρόνο παλιότερο και ακόμα δουλεύει σαν σκυλί.

To 708 και το 712 που έχω είναι απιαστα στην αναγνωση. Δισκους που δε τους διαβαζουν αλλα DVDR, τα Plextor τα περνανε. Ομως επειδη σε γενικες γραμμες ειναι πιο αργα τα εχω για αυτες τις ειδικες περιπτωσεις.

εχω το 2500 ενα και χρονο και εχει δουλεψει σαν σκυλι.

Καταρχην με το firmware το δικο του, η ταχυτητα του rip ειναι κλειδωμενη.

Αλλα και να μην ηταν δε θα το συνιστουσα. Δεν εχεις κανενα dvd-rom για ripping?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.