Jump to content

Βοήθεια

Jonys

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω την Abit kv7 και μια kingston 512mb pc3200 valueram ο πρόβλημα είναι ότι μέσω απο το bios που πάω να αλάξω τα timings δεν μπόρω να καταλάβω μπαίνω στο advanced chipset ram αλλά τα settings ου έχει εκεί είναι διαφωρετικά από αυτά που λέιε το cpu-Z μήπως έχει κανείς την ίδια mobo κια χέρει ποιά settings πρέπει να αλάξω να μου πεί και εμένα?????

Η πρώτη ρύθμιση στο Advanced Chipset Features είναι το cas latency δηλαδή στο cpu-z το CAS# Latency.

Η δέυτερη είναι το Act to Precharge Delay δηλαδή στο cpu-z το Tras (Cycle Time).

Η τρίτη είναι το DRAM RAS# to CAS# Delay δηλαδή στο cpu-z το RAS# to CAS# Delay.

Η τέταρτη είναι το DRAM RAS# Precharge δηλαδή στο cpu-z το RAS# Precharge.

Ανάλογα τις μνήμες που έχεις (δηλαδή με τι timmings δουλέυουν default), ανάλογα βάζεις τις ρυθμίσεις στο bios και ξεκινάς να παίζεις με αυτά τα νούμερα ανεβάζοντας τις μνήμες σου σιγά σιγά μέχρι να δείς που "παίζουν".

αυτά τα ξέρω απλός όταν κοιτάω το bios τα έχει με άλλες ονομασίες και μπερδεύομαι .επιδή δεν τις θυμ΄σμσι τ΄ωρα στο επόμενο reboot θσ τις ανεβσψ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.