Jump to content

με πηρανε φανταρο

subzero

Recommended Posts

GIA PES TI NA PARW MAZI

δεν εχω παει ακομα φανταρος. :p εχω ακομη μεχρι το 2015.

το ειπα στον vag γιατι ειμαι απο κιλκις, και αν μεινει καθολου στο κιλκις να του πω για τα μερη.

ΣΤΡ(ΤΘ) gsmaster

301 και σήμερα....

8η ΕΑΝ Καλπάκι Γιάννενα.....

Μη μετράς από τώρα...πίκρα...:p :brutal009:

Καλή θητεία μόρτες και να θυμάστε οτι ο ύπνος τη μειώνει κατά πολύ :D

Δε συνηθηζεται να κανουν. Μπορει κανα 2-3 στο κεντρο εκπεδευσης.

Παιδια εξαρτάται και που θα τους στείλουν..και τι βύσμα έχει ο καθένας....Ο ξάδερφος μου που τελειώνει τώρα υπέφερε στην Αλεξ/λη και ήταν λίγο πιο χαλαρός στο λιτόχωρο.

Αναλαγοα τν μοναδα που θα πας ειναι,οπως ειπε κ ο ea6gka,αλλα σε γενικες γραμμες οι Γιατροι ειναι χημειο...Ασε που ολη η μοναδα θελει να τα χει καλα με τον δοκτορα για ευνοητους λογους,οποτε ζαχαρη περνας οπως κ να χει :p

Κολητος μου πηγε αμεταθετος Βολο - Πεζοναυτες (φυγαν ταυτοχρονα 2 αδερφια,οποτε ο ενας δικαιουται μεταθεση-αμεταθετη στον τοπο διαμονης του) και για Γιατρος εφαγε λιλο.

Μεσα στις γιορτες εφαγε τρελη εμπλοκη (δεν βγηκε γκρουπακι) γιατι δεν υπηρχε αλλος ντοκ,30-40 μερες μεσα,πανω στο πηλιο στο βουνο :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.