Jump to content

Soprano vs Armor?

superduke

Recommended Posts

Εγω θα σου ελεγα αν δεν σε ενδιαφερει το κουτι να ειναι απο αλουμινιο να παρεις το σοπρανο το εχω δει και αξιζει το κουτι.Εξαλλου τα περισσευουμενα λεφτα ολου και καπου αλλου θα τα αξιοποιησεις

είναι πολύ ωραίο το soprano, αλλά το ένα είναι midi και το άλλο full δηλαδή πιο μεγάλο...δες τι σε βολεύει...

Είμαι της άποψης ότι το κουτί θα κρατήσει για πολύυυυ καιρό οπότε αν έχεις τα λεφτά καλύτερα θα ήταν να πάρεις το Armor. Ο πατέρας μου έχει το Soprano και εγώ τωρα τα χριστούγεννα πήρα το Kandalf (ίδιο με το Armor αλλά έχει και πόρτα). E το soprano είναι όντως πιο μικρό και πιο στενόχωρο από το Armor αλλά τουλάχιστον έχει το καλό ότι έχει 12άρηδες που νομίζω ότι πλέον ψιλοείναι must.

Eιχα κ γω πριν λιγο καιρο το διλημα Soprano-Shark.Το shark πιο ακριβο βεβαια.Επειδη ηξερα ομως οτι αν παρω το Soprano θα συνεχισω να θελω το Shark κ δε θα ειμαι κ πολυ ικανοποιημενος.Εν τελει πηρα το Shark κ ξετρελαθηκα.Κατα τη γνωμη μου οπως ειπε κ ο captain απο πανω το κουτι ειναι να το παρεις μια φορα βαρβατο κ να το χεις για πολυ καιρο.Γιαυτο σου προτεινω Armor να το παρεις κ να ξεμπερδευεις απο κουτι μια και καλη.Παντως 150 το Armor?Noμιζω το ειχα δει πιο φτηνο..

Eιχα κ γω πριν λιγο καιρο το διλημα Soprano-Shark.Το shark πιο ακριβο βεβαια.Επειδη ηξερα ομως οτι αν παρω το Soprano θα συνεχισω να θελω το Shark κ δε θα ειμαι κ πολυ ικανοποιημενος.

Και εγώ καπώς έτσι ενώ ήθελα το Kandalf αποφάσισα χωρίς να το πολυψάξω να πάρω το Xaser 3 το οποίο ήταν παλίο, ενώ με τα ίδια λεφτά έπαιρνα tsunami ή soprano. Το κουτί ήταν αρκετά καλό αλλά είχε άπειρα καλώδια γιατί είχε 5 ανεμιστήρες μέσα συν το Hardcano με τους σένσορες και τα fan controls. E μετο που πήρα την 2η 6800 στούμπωσε και δεν πήγαινε αλλό. Και έτσι τα ξαναέσκασα και πήρα το Kandalf και όντως είναι απίστευτα καλό. Αν είχα πάρει tsunami/soprano τώρα δεν θα είχα δικαιολογία να πάρω Kandalf :077:

Συμφωνώ ότι το armor είναι καλύτερο και μεγαλύτερο από το soprano,αλλά δικαιολογείται η τόσο μεγάλη διαφορά στη τιμή?Από άποψης θερμοκρασία πόση διαφορά έχουν περίπου?

Φιλε απλά το ARMOR είναι κλάσης ανώτερο μιλάμε για Kουτί VS Kουβα.....’μα πας να πάρεις το soprano πάνε πάρε αλουμίνιο κοψτο κάντο ότι σχήμα θέλεις και θα είναι καλύτερο από το SOPRANO....Καλύτερο υλικό-καλύτερη κυκλοφορία αέρα-καλύτερη μονο...Τώρα από θερμοκρασίες δεν ξέρω πως πάει...

Το armor θα σε βολέψει πολύ περισσότερο από το soprano. Είναι τεράστιο μέσα και έχει πολύ καλο προεγκατεστημένο σύστημα ψύξης.

Τελικα ποιο αποφασισες να παρεις?Το Shark το ειδες καθολου?Νομιζω το Shark εχει απτις καλυτερες σχεσεις τιμης-αποδοσης στα καλα κουτια γιαυτο στο προτεινω με τα χιλια!Το Soprano παντως, καλο κουτακι αλλα αυτη η πλαστικουρα προσοψη με χαλαει παρα πολυ..

Παρε το armor εγω ειμαι ενας ευτυχης κατοχος του kandalf (To αρμορ με πορτα).

Σου λεω υπεθυνα οτι απλα γ@μ@ει τωρα καπου στα ιδια λεφτα ειναι και το stacker που ειναι απλα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλλα κατ΄ εμε λιγο αχαρο.

Αλλα αν το Modαρεις γινεται φανταστικο.

Η επιλογη δικη σου !!!!

Και μια διευρκίνηση.... το armor δεν είναι απλά full tower, αν θυμάμαι καλά τα ονομάζουν super tower ή καπως έτσι, γιατί full tower θεωρούντε τα κουτιά που έχουν παραπάνω θέσεις 5.25 εξωτερικά, άρα μεγαλύτερο ύψος.

Το θέμα με το armor/kandalf/stacker είναι οτι είναι πολύ μεγαλύτερα σε όλες τις διαστάσεις. αρκει να δεις φωτογραφίες εσωτερικού κάποιου full tower και αυτών των τριών. Θα δεις τρομακτική διαφορά στην απόσταση ανάμεσα στην πίσω πλευρά των οπτικών drive και της μητρικής.

Τώρα για το armor από άποψη ψύξης προσφέρει 2χ12 και 2χ8. Οι 2χ12 είναι υπεραρκετοι για να ψύξεις το σύστημά σου.

Για περισότερες πληροφορίες μπορείς να κάνεις ένα search με keyword armor γιατί είχαμε γράψει τις εντυπώσεις μας όταν το είχαμε πρωτοπάρει.

Καλα ειναι και τα δυο,ομως επειδη τα εχω δουλεψει και τα δυο σου γραφω τα σχολια μου.Το soprano ειναι πολυ καλο και φτηνο κουτι αλλα η πορτα που εχει η οποια ειναι πλαστικη δεν λεει πολλα.Απο την αλλη πλευρα το armor ειναι "αλλο" κουτι αλλα εχεις το προβλημα του χωρου που θα μπει(λογω υψους)και το καπως extreme design της αλουμινενιας πορτας του.Εγω θα σου πρωτεινα να παρεις tsunami το οποιο εσωτερικα ειναι ιδιο με το soprano αλλα εχει διαφορετικους ανεμιστηρες(φωτιζομενους)και μια πολυ ομορφη και στιβαρη(αλουμινενια)πορτα με μπλε φωτισμο και η τιμη του ειναι περιπου στα 110 euro.

εχω SOPRANO και απο θερμοκρασιες ειμαι οκ. 41C idle 3.2 prescott kai 28 εως 30 c η mob. και ο αερας εσωτερικα του κουτιου γυρω στους 20c. επισης οι 2 δισκοι wd ειναι παντα κρυοι αλλα πολυ κρυοι.ιδανικο κουτι δηλ για mxator που ειναι καμινια. αλλα στα 80 ευρω που κανει ειναι αξεπεραστο.σουλουπομενο μεχρι 4 δισκους που τουσ ψυχει αριστα το εχω δοκιμασει.

• 4 months later...

Ρε παιδιά έχω κι εγώ πρόβλημα με το κουτί μου, πρόβλημα εσωτερικής εμφάνισης, ποιότητας κατασκευής και εργονομίας. Δεν πιστεύω πως θα χρειαστώ full-tower, απλά θέλω τα πράγματα μέσα τακτοποιημένα (Χωρίς πολλά καλώδια μες στη μέση) και εύκολα στο βάλε-βγάλε. Με το ασημένιο Soprano (όλο αλουμίνιο - και η πόρτα) θα βολευτώ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.