Jump to content

Δύο προβλήματα!

Futuristic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

1. Πολλές φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή έχουν χαθεί τα εικονιδια από τις συνδέσεις μου για το ΝΕΤ. Μόλις κάνω ρισταρτ επανέρχονται... Τι μπορεί να φταίει?

2. Στο PC του κολητού μου, ενώ συνδέεται με φορθνετ με 48 kbps όταν πάει να μπει σε site ή να κάνει το οτιδήποτε (π.χ. mIRC) είναι νεκρό. Τι μπορεί να φταίει;

Αρχική απάντηση από Futuristic

Ναι με 2-3 αντιβαιρους και όλα τα σπαιγουερ ρεμουβερς......

:(

Με τα τελευτέα update?

Μπορεί να φτέει το ότι είναι φορτωμένος ο παροχέας...

Δοκήμασες με καμιά "δανηκή" σύνδεση από άλλον παροχέα?

1. Και ένας φίλος μου είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα και κατέληξε να κάνει restart 4 φορές κάθε φορά που ανοίγει τον υπολογιστή του!

Μια λύση (για μένα) είναι format!

2. Κοίτα τις ρυθμίσεις του μοντεμ και του firewall (αν έχεις)!

2.Περί υπερφόρτωσης θα είναι...καμιά φορά το κάνει και σε μένα που και που.

Τι antispyware χρησιμοποιησες ? κανε ελεγχο με το giant και το adaware αφου πρωτα τα κανεις update . Μαλλον σε spyware οφειλεται το προβλημα .

1. Πολλές φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή έχουν χαθεί τα εικονιδια από τις συνδέσεις μου για το ΝΕΤ. Μόλις κάνω ρισταρτ επανέρχονται... Τι μπορεί να φταίει?

2. Στο PC του κολητού μου, ενώ συνδέεται με φορθνετ με 48 kbps όταν πάει να μπει σε site ή να κάνει το οτιδήποτε (π.χ. mIRC) είναι νεκρό. Τι μπορεί να φταίει;

Μου το έκανε κι εμένα κάποτε... μη κάνεις restart, κάνε απλά ένα log off - log on. Αιτία, δεν την βρήκα ακόμα, μετά το SP2 του πέρασε.

Το είχε από πριν αυτό το πρόβλημα? Δοκίμασε να βάλεις την εντολή AT+MS=V34,1 στις ρυθμίσεις του modem του, μήπως η γραμμή του είναι βλαμμένη.

Και εγω το εχω αυτο το προβλημα αλλα δεν εχω βρει που οφειλεται. Αν εχει κανεις καμμια ιδεα...

:( :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.