AquaSonic1442169069 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 Προχθες το εβραδυν επιγα εις το πλαισιο για να αγορασω εναν σκληρον δισκον.Πηρα εναν Seagate 200gb sata. Ηταν σε σακουλακι με ενα αυτοκολλητο made in thailand (Πως το παθανε στο πλαισιο δεν ξερω...)Τον εβαλα χθες το βραδυ και αναψα το πισι χαρουμενος που θα βαλω τα windows... Στην αρχη κανει ενα περιεργο σφφφχ σαν να σπινιαρουν τα platers στο moter. 1-2 δευτερολεπτα σταματαει και συνεχιζει κανονικα. Προσεξα οτι ακουγεται αρκετα πολυ οταν διαβαζει γραφει αλλα οχι παντα. Και τελος, οταν το πισι κανει φιναλε και σβηνει, Αφου εχουν σβησει ολα τα στηρια κλπ κλπ ακουγεται και ο σκληρος να σβηνει... (5sec μετα) Αντιθετως ο 250αρης σατας του bro μου ξεκιναει ησυχος, συνεχιζει ησυχος, και σβηνει ησυχος...Λετε να ειναι προβληματικος? Απο επιδοσεις δεν παρουσιαζει προβληματα, και απο smart δεν εχω καμια ενδειξη... Α και το 5 χρονια εγγυηση αυτοκολλητακι του πλαισιου δεν το ειχε πανω. Οποιος γνωριζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιανουάριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 τι να πω....το "σφφχχχ" στην αρχή (χαμηλής έντασης) το ξέρω ως normal καθώς γκαζώνει ο δίσκος από τις 0 στις 7200 στροφές. Ο δίσκος (οι δίσκοι μου) κάνει ελάχιστο θόρυβο όταν δουλεύει και αφού κλείσουν τα windows κλείνει μαζί με τον pc. Όσοι δίσκοι έχουν περάσει από τα χέρια μου το ίδιο είναι σ'αυτή την συμπεριφοράΌσον αναφορά την εγγύηση, γιατί δεν πάς στο site της Seagate?http://support.seagate.com/customer/warranty_validation.jspβάλε τα στοιχεία του δίσκου και σου λέει μέχρι πότε είναι η εγγύηση. Και αν σου πεί τίποτα διαφορετικό το Πλαίσιο το τυπώνεις και πας και το τρίβεις στα μούτρα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Ιανουάριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Το θεμα ειναι οτι ακουγεται αρκετα δυνατα... και φοβαμαι να περασω τα αρχεια απο τους παλιους μηπως μου την κανει την λαδια και κλαιω τα αρχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 αστα να πανε εχω και εγω εναν 80ρη σατα , 3 μηνες σα καβουρδιστηρη κανει , μιλαμε για περισσοτερο θορυβο απο ραπτορ 36! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 αστα να πανε εχω και εγω εναν 80ρη σατα δε προρώ παρά να συμφωνήσω... έχω έναν στο κατεβαστήρι και όλο το βράδυ τσικι τσάκα με τρελάινει... (οχι για πολύ ακομα όμως... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Ιανουάριος 5, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Βασικα οσο υπαρχει το στιρι του psu δεν ειναι ενοχλητικος (αρκετα) Παντως το seatools δεν εδειξε προβληματα panoc... νικαω : qtek dual fan με wd400bb και 8α μπουν και αλλοι 3 hdd τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 panoc... νικαω : qtek dual fan με wd400bb και 8α μπουν και αλλοι 3 hdd τωρα... μέχρι την άλλη τριτη τετάρτη θα μπουν 2 200αριδες 2 300αριδες 1 160αρης και 2 80αρηδες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 δε προρώ παρά να συμφωνήσω... έχω έναν στο κατεβαστήρι και όλο το βράδυ τσικι τσάκα με τρελάινει... (οχι για πολύ ακομα όμως... ) :100: πως αντεχεις αυτο το πραμα σε κατεβαστηρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 :100: πως αντεχεις αυτο το πραμα σε κατεβαστηρη?ελα ντε υπομιονη κάνω μέχρι την άλλη βδομάδα που θα στηθεί το καινουργιο.... απλά μου τον έδωσαν εναντι 15Ε και από το κατεβαστήρι μόνο ο δισκος έλειπε για να γίνει κατεβαστήρι οπότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιανουάριος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Πηρα εναν Seagate 200gb sata. Ηταν σε σακουλακι με ενα αυτοκολλητο made in thailandΕγώ πήρα έναν 300άρη, πρόσφατα και έγραφε MADE IN CHINA. Να ανησυχήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Ιανουάριος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 εγω μολις σημερα πηρα εναν 300 seagate..16mb ktl..... made in thailand...απο που τον πηρες ???ελενξε το στο σιτε τησ εταιριας να δεις και ποσα χρονια εχεισ εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.