Jump to content

BP ή EKO?

jax7480

Ποια απο τις 2 εταιριες καυσιμων προτιματε?  

45 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Επειδή το σύνηθες είναι η νοθεία του καυσίμου, αλλάζω πρατήρια για να μειώνω τις πιθανότητες να κάψει δεύτερη και τρίτη φορά σκάρτη.

Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα.

BP ψήφισα γιατί δεν μπορώ να δεκτώ ότι Ελληνική και κρατική εταιρία έχει τη βενζίνη της πιο ακριβή και από τις ιδιωτικές! Είναι δυνατόν να έχουν την Kinitron 1 ευρώ τη στιγμή που η Ultimate έχει 98 λεπτά??? Κρίμα! :TD:

Ανάμεσα στις 2 που αρχικά βάζεις φίλε μου ως ερώτημα θα προτιμούσα BP αλλά προσωπικά για το δικό μου αυτοκίνητο εγώ πάω στη Shell γιατί δεν συμπάθώ τους ’γγλους της British Petrolium (BP)

Αρχική απάντηση από G.F. [21-01-2005 19:32]

Ανάμεσα στις 2 που αρχικά βάζεις φίλε μου ως ερώτημα θα προτιμούσα BP αλλά προσωπικά για το δικό μου αυτοκίνητο εγώ πάω στη Shell γιατί δεν συμπάθώ τους ’γγλους της British Petrolium (BP)

Γιατί η Shell ποιάς χώρας είναι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.