Jump to content

BP ή EKO?

jax7480

Ποια απο τις 2 εταιριες καυσιμων προτιματε?  

45 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ξερω οτι ειναι απο τα πιο καρα-off topic θεματα που υπαρχουν αλλα πρεπει να ρωτησω.

Κανω κατι σαν δημοσκοπηση για την πιο δημοφιλη αναμεσα στις 2 εταιριες.

Θελω να επιλεξετε συμφωνα με το ποια προτιματε για τον ανεφοδιασμο του οχηματος σας, αν ειναι μια απο τις παραπανω, και αν οχι ποια απο τις 2 θα προτιμουσατε αν ειχαν πιο προσιτες τιμες. Επισης ποια πιστευετε οτι προσελκυει περισσοτερο κοσμο, καθως και ποια εχει καλυτερη βενζινη.

Ευχαριστω ολους για την ψηφο σας.

Η ΒΡ με την καμπάνια για την ultimate100 (καλή διαφήμηση) πηστέβω ότι έχει προσελκήσει πολύ κόσμο που γουστάρει δηνατά καύσημα, κυρίος έχει πάρει από το μερήδιο της shell...

Επίσης ακούγετε ότι η ultimate100 είναι η καλήτερη υψηλών επιδόσεων@

Η ΕΚΟ καλή εταιρία αλλά τώρα τελευτέα δεν έχει ακουστεί...

Γενικά τα καύσημα τα πληρόνουμε χρυσά, και τα υψηλών επηδόσεων πλατηνένια...

ΡΗΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΡΕΕΕΕΕ δεν είμαστε Ονάσηδες...

Ζαχο νομιζω στη βορεια ελλαδα η ΒΡ εχει μικρη παρουσια σε συγκριση με shell +EKO. Δεν κοιταω την μαρκα παρα το ανθρωπο που εχει το βενζιναδικο γιατι ολες οι βενζινες ειναι κατα 90% ιδιες, το θεμα ειναι ο βενζινας τι κανει με αυτα.

Απαντωντας στην ερωτηση σου θα εβαζα ΕΚΟ.

παντως πεστου του φιλου σου γνωστου σου οτι το βενζιναδικο ειναι μια σχτικα ασφαλης επενδυση αλλα θελει ΠΟΛΥ δουλεια και ειναι δυσκολη. Την εχω κανει αυτη τη δουλεια παλαιοτερα και οσα λεφτα και να μου δωσεις στην αντλια δεν ξαναγυρναω. Απο την εμπειρια μου μετραει πολυ οι ανθρωποι που το δουλευουν και ολα τα αλλα με τελευταια τη μαρκα. Πως λεμε ενα πραμα "παω στου καλπακη" :D , καλη τυχη παντως

1)Κατ αρχας το διυλιστηριο ειναι 1,οι βενζινες κατα 95% ειναι ιδιες

2)Μπορει ενα βενζιναδικο ΕΚΟ να ειναι καλυτερο απο 1 ΒΡ αλλα και αντιστροφως,το θεμα ειναι τι βαζει ο καθενας μεσα στη βενζινη και σε ποια ποσοτητα

3)Προτιμω κ εγω ΕΚΟ,(αλλα μονο απο 1 συγκεκριμενο πρατηριο,εχω παρει απο αλλα κ δεν πηγαινε μια το αμαξι...αλλα και απο αλλα που αντι για να σου βαλουν 15 σου βαζουν 12...)

EKO... έχω δοκιμάσει πολλές και εκτενώς κρατώντας εξελάκι με αποστάσεις κλπ και είναι η καλύτερη... η 100άρα μια χαρά από απόδοση και από σελλ & βπ καλύτερη αυτονομία...

ειδικά η βπ φεύγει σα νερό...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

BP χρησιμοποιω. Με κανει κ νοιωθω ποιο ασφαλες σε σχεση με ολες τις αλλες....

ελπιζω να τη βαζεις στο αμαξι και να μην τη πινεις , αν ειναι σωστα αυτα που εγραψες:p

Αρχική απάντηση από Voudas

έχω δοκιμάσει πολλές και εκτενώς κρατώντας εξελάκι με αποστάσεις κλπ

Α, εσύ είσαι άρρωστος δηλαδή! :p

Πες μου αλήθεια, το έκανες για να δοκιμάσεις πχ το καινούργιο σου PDA (οπότε είσαι και δικαιολογημένος) ή από καθαρή τρέλα; :D

Επειδη το θεμα της βενζινης δεν με απασχολει καθολου....απο το να μεινω και να σπρωχνω βαζω οτι βρω μπροστα μου....:D βεβαια κατα προτιμηση εχω την shell .. αλλα ψηφο ριχνω στην ΕΚΟ:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.