andrip Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 καλημέρες,μου μπήκε η ιδέα τώρα τελευταία να πάρω ένα τέτοιο κιτ αφού πω οτι πλέον αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα είναι η ησυχία. Πραγματικά αρχίζει και μου δίνει στα νεύρα ο θόρυβος. OC δεν ενδιαφέρομαι να κάνω. Το παρακάτω σετ της thermaltake που είναι σα να το χει σκάσει απο τσόντα το χει κανένας να μου πεί γνώμη; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650498ή και κάποια αλλη πρόταση αν έχει. Θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Ιανουάριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Εγώ έχω το reserator I και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. το θέμα είναι οτι κάνει τα διπλάσια λεφτά από αυτο που βλέπεις......Το συγκεκριμένο δεν το έχω δει να σου πω την αληθειαΠάντως αν θέλεις ησυχία νομίζω οτι η παθητική ψύξη είναι μονόδρομος....Σκέψου όμως οτι θα πρέπει να προσθέσεις ανάλογα και blocks vga chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Ιανουάριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Προσωπικά με χαλάει πολύ η 12v αντλία. Δεν σηκώνει πολλά πολλά ούτε και 2ο μπλοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrip Ιανουάριος 5, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 το reserator η αλήθεια είναι οτι ξεφεύγει λίγο αν και απ'οτι εχω διαβάσει κι απο άλλους πολύ καλό όταν λέμε παθητική ψύξη εννοούμε...; για τη vga δε με ενδιαφέρει τόσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 το reserator η αλήθεια είναι οτι ξεφεύγει λίγο αν και απ'οτι εχω διαβάσει κι απο άλλους πολύ καλόόταν λέμε παθητική ψύξη εννοούμε...;για τη vga δε με ενδιαφέρει τόσοΠαθητικη ειναι η ψυξη που δεν χρησιμοποιει ανεμιστηρες η αλλα κολπα για να αποβαλλει την θερμοτητα,η αποβολη της οποιας γινεται απλα εκ διαχυσεως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Ιανουάριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 για δες και αυτοhttp://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?products_id=43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrip Ιανουάριος 6, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 τελικά το αγόρασα το παραπάνω κιτ και είμαι αρκετά ικανοποιημένος τουλάχιστον απο πλευρά ήχου. Τώρα για τις θερμοκρασίες γύρω στους 40 είναι. Όμως έχω ένα πρόβλημα. Στην αντλία ακούγετε συνέχεια ένας θόρυβος σα να έχει μπουρμπουλήθρες και μετά απο λίγη ώρα αυτό το μακρί πράμα ζεστένεται χωρίς να ανεβάζει όμως θερμοκρασία ο επεξεργαστής. Το ίδιο ακριβώς κιτ το πήρε κι ενας φίλος και τα συνδέσαμε μαζί και τα 2 και σ'αυτόν δεν ακούγεται ο ήχος στην αντλία και η θερμοκρασία του επεξεργαστή του είναι γύρω 30-35. Οι θερμοκρασίες αυτές είναι πάντα όταν παίζουμε κάποιο παιχνίδι γενικά ο υπολογιστής να δουλεύει. Παίζει να λύσω τους σωλήνες απο την αντλία και να τους ξαναβάλω; Θα φύγει το υγρό ομως οπότε να το βάλω σε καμια λεκάνη και να το ξαναρίξω ή πολύ μπακάλικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.