Jump to content

έτοιμο κιτ υδρόψυξης

andrip

Recommended Posts

καλημέρες,

μου μπήκε η ιδέα τώρα τελευταία να πάρω ένα τέτοιο κιτ αφού πω οτι πλέον αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα είναι η ησυχία. Πραγματικά αρχίζει και μου δίνει στα νεύρα ο θόρυβος. OC δεν ενδιαφέρομαι να κάνω.

Το παρακάτω σετ της thermaltake που είναι σα να το χει σκάσει απο τσόντα το χει κανένας να μου πεί γνώμη;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650498

ή και κάποια αλλη πρόταση αν έχει. Θενκς

Εγώ έχω το reserator I και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. το θέμα είναι οτι κάνει τα διπλάσια λεφτά από αυτο που βλέπεις......

Το συγκεκριμένο δεν το έχω δει να σου πω την αληθεια

Πάντως αν θέλεις ησυχία νομίζω οτι η παθητική ψύξη είναι μονόδρομος....

Σκέψου όμως οτι θα πρέπει να προσθέσεις ανάλογα και blocks vga chipset

το reserator η αλήθεια είναι οτι ξεφεύγει λίγο αν και απ'οτι εχω διαβάσει κι απο άλλους πολύ καλό

όταν λέμε παθητική ψύξη εννοούμε...;

για τη vga δε με ενδιαφέρει τόσο

Παθητικη ειναι η ψυξη που δεν χρησιμοποιει ανεμιστηρες η αλλα κολπα για να αποβαλλει την θερμοτητα,η αποβολη της οποιας γινεται απλα εκ διαχυσεως.

τελικά το αγόρασα το παραπάνω κιτ και είμαι αρκετά ικανοποιημένος τουλάχιστον απο πλευρά ήχου. Τώρα για τις θερμοκρασίες γύρω στους 40 είναι. Όμως έχω ένα πρόβλημα. Στην αντλία ακούγετε συνέχεια ένας θόρυβος σα να έχει μπουρμπουλήθρες και μετά απο λίγη ώρα αυτό το μακρί πράμα ζεστένεται χωρίς να ανεβάζει όμως θερμοκρασία ο επεξεργαστής. Το ίδιο ακριβώς κιτ το πήρε κι ενας φίλος και τα συνδέσαμε μαζί και τα 2 και σ'αυτόν δεν ακούγεται ο ήχος στην αντλία και η θερμοκρασία του επεξεργαστή του είναι γύρω 30-35. Οι θερμοκρασίες αυτές είναι πάντα όταν παίζουμε κάποιο παιχνίδι γενικά ο υπολογιστής να δουλεύει.

Παίζει να λύσω τους σωλήνες απο την αντλία και να τους ξαναβάλω; Θα φύγει το υγρό ομως οπότε να το βάλω σε καμια λεκάνη και να το ξαναρίξω ή πολύ μπακάλικο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.