Green Dragon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 Γειά σας παιδιά Μόλις πρίν λίγο άλλαξα το παλιό δίσκο σε ένα laptop Acer travelmate με ένα καινουργιο και μεγαλύτερο.Στη συνέχεια έβαλα το recovery cd που δείνει ο κατασκευαστής και προσπάθησα να κάνω boot από αυτό ώστε να εγκατασταθούν τα Windows XP.Δυστυχώς δεν μπουτάρει από το cd και βγάζει μύνημα " operation system not found ''.........Κάπου είχα διαβάσει στο forum κάτι ανάλογο, αλλά δεν θυμάμαι που....Όποιος γνωρίζει κάτι γιαυτό το πρόβλημα με τα Acer, ας βοηθήσει............δεν ξέρω τι να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Κάποιο F10-F12....FXX τέλως πάντων, δε σου δίνει boot sequence? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Dragon Ιανουάριος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Κάποιο F10-F12....FXX τέλως πάντων, δε σου δίνει boot sequence?Τα δοκίμασα, αλλά τίποτασυνέχεια μου βγάζει το ίδιο μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings1442169078 Ιανουάριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 μπες στο bios και βάλε να μπουτάρει απο cd-rom . ή με το F8 Νομίζω διαλέγεις απο που να bootαρει .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobleman1442169124 Ιανουάριος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Τα δοκίμασα, αλλά τίποτασυνέχεια μου βγάζει το ίδιο μήνυμαΔυστυχώς το έψαξα κι εγώ πολύ σε διάφορα forums αλλά άκρια δεν βρήκα και το έκανα με το acronis και δούλεψε μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Dragon Ιανουάριος 5, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Δοκίμασα να εγκαταστήσω το λειτουργικό ( WinXP ) από cd ενός φίλου και έγινε η εγκατάσταση κανονικά.Τώρα θα δω σε τι κατάσταση είναι το cd που είχε από τη μάνα του. Ελπίζω να μην είναι χαλασμένο..........ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.