Jump to content

TwinMos ... σας λεει τιποτα???

Recommended Posts

αν θυμαμαι καλα φερουν tccd αλλα δεν μπρορω να ειμαι απολυτα σιγουρος οποτε στο λεω με καθε επιφηλαξη!!

Twinmos (value) with TCCD δεν εχω ακουσει 28,5 χρονια τωρα!!!

Τωρα βεβαια οπως λενε, παντα υπαρχει πρωτη φορα.... αλλα εμενα για powerchip* μου ακουγονται!

*μουφα...

• 2 months later...

Παιδια οταν λεμε UTT εννουμε το CH-5??Γιατι στο xtreme systems ετσι λενε.Και τα καινουρια ΒΗ-5 τι διαφορα εχουν σε ανεβασμα απο το UTT??

UTT=UnTesTed είναι όλα

BH5 UTT συμπεριφορά όπως τα παλιά ΒΗ5 με λίγο vdimm ψηλά αλλά δεν τελικιάζουν εύκολα.

Τα άλλα (GOLD VX) θέλουν πολύ ρεύμα 3.2-3.3 για 250 (CH-like). Αυτά είναι και τα πιο συμπαθή σήμερα.

• 2 weeks later...
Eχε το νου σου γιατι τη ρύθμιση 2Τ μπορεί να μην την προτιμάει τo pc σου. Είχα και εγω πρόβλημα σ' αυτό.

4 μνήμες μόνο με 2Τ λειτουργούν, με 1Τ απλά δεν ξεκινάει ο υπολογιστής. Για λειτουργία σε 1Τ με 4 μνήμες υπάρχουν μόνο κανά δυο μοντέλα στον κόσμο που το κάνουν. DFI expert και νομίζω και κάποιες με ATI chipset. Σε όλες τις υπόλοιπες το 2Τ είναι μονόδρομος όταν υπάρχουν 4 μνήμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.