Jump to content

Σύνθεση για πρώτο σύστημα

regent1442169115

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ

Ένας φίλος μου που μέχρι τώρα ήταν ορκισμένος εχθρός των pc's κάνει το μεγάλο βήμα να πάρει τον πρώτο του. Το θέμα είναι πως τα κατάλοιπα των παλιών του ιδεών παραμένουν (δεν θα τον ανοίγω παρά μόνο για εργασίες, μουσική, δεν θα παίζω καθόλου παιχνίδια, κτλ.). Επίσης τα χρήματα που διαθέτει δεν είναι πολύ παραπάνω από τα 750€ με οθόνη.

Έχοντας στο μυαλό αυτά σας παρουσιάζω δύο συνθέσεις: η πρώτη (synthesis1a.jpeg) είναι πωλητή στο πλαίσιο που έγινε με βάση τη χρήση που του είπαμε ότι θα έχει το σύστημα και η δεύτερη (synthesis2a.jpeg) είναι μια που έκανα εγώ με βάση το θέμα της μελλοντικής αναβάθμισης. Ακούω προτάσεις και κριτικές...

Ευχαριστώ

υ.γ)Στη συνθεσή μου Kingston ήθελα να βάλω αλλά δεν τις είδα.

τελική 788€, αλλά νομίζω πως διακρίνεται από επεκτασιμότητα ζωής το σύστημα αυτό...lol5jj1.th.jpg

τα dimmακια μνήμης, κάντα ένα και χαμηλώνει η τιμή αφού δε πάμε για dual channel :(

Necro{Demon}

Δεν κατάλαβα το post σου. Έχεις προτείνει κάποιο σύστημα που δεν το βλέπω;

Benchli

Πολύ καλό το σύστημα που προτείνεις αλλά με έχουν φοβήσει με τους Sempron. Επίσης δεν πολυψήνομαι για την κάρτα γραφικών που λες, αλλά απ'ότι είδα έχει και άλλες σε αυτή την τιμή. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Necro{Demon}

Δεν κατάλαβα το post σου. Έχεις προτείνει κάποιο σύστημα που δεν το βλέπω;

Κάνε κλικ στην εικόνα που έχει το post. ;)

lol5jj1.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.