Jump to content



νέο pc για games, flight simulator


s2abt

Recommended Posts

Θελει ενας γνωστος να του φτιαξω ενα συστημα (χωρις οθονη) 1100-1200 euro για games και ειδικα για flight simulator .

εχει κανεις ασχοληθει με flight simulators εχουν καποιες επιπλεον απαιτησεις που πρεπει να προσεξω?

Link to comment
Share on other sites

οποτε κοιταω 2gb ram, 7800gt 256 και κανα raptor , cpu λεω για κατι φτηνο σε opteron 144, τωρα για μητρικη μιας και δεν θα πεσει o/c να παρω καμια απλη dfi

εχεται να προτεινεται κατι αλλο?

Link to comment
Share on other sites

Αυτά που λές είναι καλά αλλά πρέπει να σου βγαίνει ακριβά...

Τουλάχιστον 1 GB ram, 6800GT ή μη GT , 2 δίσκους απλούς , ό ένας για λειτουργικό και ο άλλος για το παιχνίδι.Κάπως έτσι. Ο επεξεργαστής δεν χρειάζεται να είναι σουπερ ντουπερ αν η κάρτα γραφικών είναι καλή αφού αυτη τραβάει όλο το ζόρι. Άρα και με έναν Α64 939 πρέπει να είσαι εντάξει.Ακόμα καλύτερα αν είναι Χ2 έστω και ο πιο μικρός....

Link to comment
Share on other sites

χωρις να βαζω το χερι στην φωτια συνηθως ο ενας πχ raptor ειναι για το λειτουργικο + το game και βαζεις αλλον 1 απλο για back up αρχεια ,δεδομενα και οχι για προγραμματα για να μπορεις οποτε χρειαστει να κανεις format μονον τον 1ο.

κανω λαθος?

Link to comment
Share on other sites

Περιπου....Αυτό ισχύει για τα δεδομένα. Αλλά μπορείς να το κάνεις και για το παιχνίδι μιας και στην ουσία έχεις συνεχή πρόσβαση σε δεδομένα του παιχνιδιού οπότε μοιράζεται το ορτίο των δίσκων , 1 για το λειτουργικό και ένα για τις ανάγκες του παιχνιδιού και εκμεταλεύεσαι όλο το εύρος του controller.

Αντίθετα από το να τα είχες σε ένα δίσκο , λειτουργικό και παιχνίδι.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.