Goku1442169134 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 Παιδες καλησπερα.θελω ενα κουτι και ειμαι αναμεσα σε 3.-Dragon. Το βρήκα στο www.pc-store.gr στα 195 ευρώ και ειναι πάρα πολύ εντυπωσιακός.-Τsunami Thermaltake (το ξερετε)-Armor Thermaltake αλλά σε μαύρο.Βασικά ψάχνω σε full πιο πολύ,μαύρο, αλουμήνιο και με ενδείξεις αλλά δεν βρίσκω κατι αλλο εκτός απο αυτούς.Μόνο ο Dragon έχει ενδείξεις.Αν μπείτε στον κόπο και μου απαντήσετε ρίξτε μια ματιά στο site.THANKS
Bechli1442169120 Ιανουάριος 3, 2006 #2 Ιανουάριος 3, 2006 Το Dragon μην το πάρεις γιατί πέρνει πολούς 80άρηδες ανεμιστήρες και θα σε ταράξει στον θόρυβο. Τώρα αν δεν σε ενδοιαφέρει το αλουμίνιο πάρε το Armor. Aν σε ενδοιαφέρει πάρε to Tsunami. Εγώ πάντως θα έπερνα το Tsunami.
Goku1442169134 Ιανουάριος 3, 2006 Author #3 Ιανουάριος 3, 2006 Δεν είναι λιγο μικρό?Σκεφτόμουνα για full tower.Ούτε ο gandalf ειναι αλουμήνιο?
Bechli1442169120 Ιανουάριος 3, 2006 #4 Ιανουάριος 3, 2006 Για το Kandalf δεν ξέρω. Το Armor το ασημένιο είναι αλουμίνιο το μαύρο όχι.Το Tsunami και στα δύο χρωματα είναι αλουμινενιο.
Dark_Son20 Ιανουάριος 3, 2006 #5 Ιανουάριος 3, 2006 sorry επειδή χτες έστησα ένα Tsunami...που ακριβώς μέσα είναι αλουμίνιο? μια φτηνιάρικη λεπτή λαμαρίνα είναι....καμια σχέση με το αλουμίνιο από coolermaster(praetorian, wavemaster)...
Bechli1442169120 Ιανουάριος 3, 2006 #6 Ιανουάριος 3, 2006 Δεν το έχω δει για να σου πω. Απο ότι λέει η Thermaltake πάντως είναι αλουμίνιο.
Green Dragon Ιανουάριος 3, 2006 #7 Ιανουάριος 3, 2006 εμένα μου άρεσε πολύ το Tsunami και μάλλον θα το αγοράσω..έχει όμως ένα πρόβλημα για μένα.......οι υποδοχές για usb θύρες είναι στο πάνω μέρος, σωστά; στο ράφι που θα το βάλω κάτω από το γραφείο μου περισσεύει από πάνω μετα βίας 1,5 cm. Χωράνε τα βύσματα;Και κάτι άλλο άν ξέρετε. Αφαιρούνται τα ποδαράκια που έχει; Και αν τα αφαιρέσεις πόσο ύψος κερδίζεις;
cabrinha Ιανουάριος 3, 2006 #8 Ιανουάριος 3, 2006 Είναι αλουμίνιο το tsunami. Το soprano δεν είναι αλουμίνιο. Και τα armor-kandalf είναι αλουμίνια τα ασημένια μονο. Φαίνεται και από τι διαφορα στο βάρος ανάμεσα σε ασημένια και μαύρα. Το dragon πάλι πιστεύω ότι είναι πολύ ακριβό. Είναι όντως πανέμορφο αλλα αξίζει να δόσεις τόσα χρήματα?
Κοπρίτης Ιανουάριος 4, 2006 #9 Ιανουάριος 4, 2006 Παιδες καλησπερα.θελω ενα κουτι και ειμαι αναμεσα σε 3.-Dragon. Το βρήκα στο www.pc-store.gr στα 195 ευρώ και ειναι πάρα πολύ εντυπωσιακός.-Τsunami Thermaltake (το ξερετε)-Armor Thermaltake αλλά σε μαύρο.Βασικά ψάχνω σε full πιο πολύ,μαύρο, αλουμήνιο και με ενδείξεις αλλά δεν βρίσκω κατι αλλο εκτός απο αυτούς.Μόνο ο Dragon έχει ενδείξεις.Αν μπείτε στον κόπο και μου απαντήσετε ρίξτε μια ματιά στο site.THANKS[κολλημενος]εγω παντως με 190 ευρω θα επαιρνα ενα Lian-Li...linky[/κολλημενος]
Dark_Son20 Ιανουάριος 4, 2006 #10 Ιανουάριος 4, 2006 αν πραγματικά αυτό το πράμα είναι αλουμίνιο είναι η ξεφτίλα του αλουμινίου...πηγαίντε σε ένα multirama και ζητήστε να δείτε από κοντά το wavemaster και την αντιγραφή του το tsunami...
Εvo8-By-m-diox Ιανουάριος 4, 2006 #11 Ιανουάριος 4, 2006 Tsunami ίσως από το πιο χαζό κουτί....Aμα μιλάς για τόσα λεφτά πάνε για shark και άμα μιλάς για 190euro όπως είπε και ο Dark_Son πάνε για Lian-Li αν και δεν είμαι πολύ fun τον lin-li λόγο τιμής γιατί θεωρώ βλακεία τόσα λεφτά για ένα case αλλα άμα θέλεις να πετάξεις(κατά την γνώμη μου)τα λεφτά σου πάνε πάρε lian-li!!...
Stratos1442169086 Ιανουάριος 4, 2006 #12 Ιανουάριος 4, 2006 Δεν μας ειπες ποσα διαθετεις για κουτι.Αλλα αν μιλαμε κατω απο 200, μετα την επιλογη του κοπριτη, θα επαιρνα αυτο...http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=27422
cakrit1442169096 Ιανουάριος 4, 2006 #13 Ιανουάριος 4, 2006 Δεν μας ειπες ποσα διαθετεις για κουτι.Αλλα αν μιλαμε κατω απο 200, μετα την επιλογη του κοπριτη, θα επαιρνα αυτο...http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=27422Ομορφο, αλλά για 200€ midi μου φαίνονται πολλά... όπως είπε το παιδί όμως θέλει να το βάλει σε ραφι... άρα πρέπει να σκεφτούμε και τα δεδομένα μεγέθους.
alexkhr Ιανουάριος 4, 2006 #14 Ιανουάριος 4, 2006 Πήγαινε στο Tsunami!! Έχω δεί το soprano και είναι σχεδον αθόρυβο. Έχει και το πλεονέκτημα ότι είναι πιο ελαφρύ λόγω αλουμινίου!!! Έχει και αρκετές θέσεις για δίσκους...εκτός κι αν θές να στήσεις κανένα server και χρειάζεσαι καμια 10αρια δίσκους.Κράτα τα λεφτά σου και με ότι σου περρισεύει πάρε κάτι άλλο....ίσως ένα καλύτερο επεξεργαστή...πιο πολύ μνήμη....οτιδήποτε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.