Jump to content

Πρόβλημα με εκτυπωτη CANON 1500

PARALLAX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φίλοι μου καλή χρονία έυχομαι σε όλους.

Μετά από αρκετό καιρό που αγωνίζομαι να καταφέρω να κάνω τον εκτυπωτή αυτό να λειτουργήσει σωστά αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας.

Λοιπόν το ιστορικό έχει ώς εξής:

Τον Οκτώβριο του 2004 αγόρασα τον εκτυπωτή canon ip1500, το φτηνό μοντέλο της canon, επιλογή που έγινε βάσει του ότι δέν θα το χρησιμοποιώ και πολύ συχνά (κάτι που τελικά ήθελα δεν ήθελα έγινε!!) αλλά και της γνωστής οικονομίας που καταφέρουν οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές. Για ένα εξάμηνο λοιπόν το μηχάνημα δουλεβε σωστά άν εξαιρέσουμε καποιες εκτυπώσει που διακόπτωνταν στη μέση χωρίς λόγο. Στο έξάμηνο πάνω ξαφνικά ο εκτυπωτής νεκρώνει, δέν άναβε καν, χωρίς να έχω πειράξει τίποτα (σημειώνω είχαν γίνει ελάχιστες εκτυπώσεις μέχρι τότε).Τον στέλνω στην αντιπροσωπεία intersys στην αθήνα (ίσχυε ακόμη η εγγύηση) και μετά απο σχεδόν 2 μηνες μου τον επιστρέφουν επισκευασμένο (ας πούμε διακαιολογημένη η καθυστέρηση επειδή το ανταλακτικό ήρθε απ'έξω). Απο εκεί και πέρα ξεκινά και το πρόβλημα: Ο εκτυπωτής στις πρώτες εκτυπώσεις απέδιδε τέλεια και μετά απο μερικές ημέρες άρχισε χωρίς λόγο να διακόπτει τις εκτυπώσεις στη μέση ή να εκτυπώνει με απαράδεκτη ποιότητα (όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές). Πάλι πίσω στην αντιπροσωπεία, τον επισκευάζουν, μου τον στέλνουν και πάλι τα ίδια. Στην αρχή τέλεια απόδοση και μετα τα ίδια χάλια. Εντωμεταξύ αλλάζω και ανανεώνω drivers κάνω ελέγχους στο pc άν υπάρχουν λάθη αλλά πάλι τα ίδια. Τελειώνει η εγγύηση το δίνω σε κατάστημα έξω αλλά πάλι τα ίδια. Τον συνδέω με το laptop στην αρχη όλα καλά μετά παλι τα γνωστά. Το παράξενο είναι οτι εδώ και μία εβδομαδα τον έχω συνδέσει στο pc του πατέρα μου το οποίο λειτουργεί σε windows millenium (δέ θελω σχόλια!) και το μηχάνημα λειτουργεί άψογα εδω και 10 μέρες!

Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει?

p.s. Δέν έχω κανένα παράπονο απο την αντιπροσωπεία, πιστευω οτι μπορούσαν έκαναν - απο τη στιγή που μου τον επέστρεφαν επισκευασμενο δέ νομίζω οτι θα μπορούσα να ζητήσω αντικατάσταση - στην Ελλάδα ζούμε!

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας!

Τα μελάνια είναι τα ίδια και στα ΜΕ και στο δικό σου μηχάνημα!?

Ο driver?

Δοκίμασες όταν κάνει προβλήματα να τρέξεις τίποτα διαγνωστικά προγράμματα να δεις τι γίνεται?Δοκιμαστική σελίδα σου βγάζει σωστά τότε?

Ναι τα μελάνια τα ίδια είναι. Οι drivers ειναι στην τελευταια του έκδοση και οι 2 (xp στο δικό μου me στου father). 'Οταν παρουσίαζε πρόβλημα στο δικό μου και έτρεχα διαγνωστικά προγράμματα και δοκιμαστική σελίδα δέ γινόταν τίποτε. Το παράξενο είναι οτι συνεχίζει να δουλέυει άψογα στον υπολογιστή του πατέρα μου! Όχι τίποτε άλλο αλλά ευκαιρεία βρήκε να μου τη λέει διαρκώς οτι τα χαλάω όλα και δέν ξέρω να τα δουλεύω!!!!

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

Α και μια ερώτηση: υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα ελέγξω στο pc μου άν υπάρχουν τίποτα παλιοί drivers απο άλλους εκτυπωτές και μπερδεύουν το σύστημα? registry clean εχω κάνει πάντως πολλές φορες...

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.