lordelesar Ιανουάριος 3, 2006 #21 Ιανουάριος 3, 2006 Την πιθανότητα να μην λεχει γίνει σωστή εγκατάσταση στα win την σκέφτηκες? Δεν λέω ότι κάτι τέτοιο συνέβη απλά έχουν δει πάρα πολλά τα μάτια μου...Πχ να λύνονται τρελά προβλήματα στο pc απλά και μόνο αλλάζοντας θέση στις μνήμες.. Ή αλλάζοντας μια ρύθμιση στο bios και μάλιστα σε σημείο που όλοι οι τεχνικοί το θεωρούν "off limits".Πάντως όπως και να έχει, κοίτα τώρα να βγάλεις το άχτι σου και να χαρείς το καινούριο σου pc με το καταπληκτικό fear, αφού τελικά όλα τελείωσαν αισίως!
outlaw Ιανουάριος 3, 2006 #22 Ιανουάριος 3, 2006 KANONIKA OLA Καλά ντε, μη μου φωνάζεις.....είμαι παιδί μ ευαισθησίες κι εγώ
BoNito1442169110 Ιανουάριος 3, 2006 #23 Ιανουάριος 3, 2006 Σχετικα με το θεμα του Πλαισιου ειχα και εγω προβληματα αρκετες φορες και σε μια απο αυτες μεγαλο!Κατρχην θα ηθελα να διευκρινησω οτι δεν ειναι ολοι ασχετοι στο πλαισιο..αναλογα που θα πεσεις!Μου εδιναν συνεχως προβληματικη mobo!πες οτι τυχαινε αλλα το οτι δεν μου αλλαζανε ολα τα χαλασμενα κομματια, για να γινω πιο κατανοητος η μητρικη ειχε και μια extra πλακετα που ηταν χαλασμενη και μου την βαλανε στο αλλο κουτι με την νεα μητρικη!Πηγα 8-9 φορες στο πλαισιο για να βρω ακρη, πηρα μια a8n-sli και ολα οκ!(περιπου)!
tyxeros Ιανουάριος 4, 2006 #24 Ιανουάριος 4, 2006 Και εγω παρηγγειλα προσφτα ενα pc απο Πλαισιο για συγγενη , χωρις Windows. Εν τελει το μηχανημα ειχε δει την μιση μνημη , δεν ειχαν συνδεσει το led του power γιατι ηταν τριπινο και στην μητρικη 2 πινς , και δεν ειχαν συνδεσει και το power cable του floppy. Η προχειροτητα σε ολο το μεγαλειο. Ρωτησα ενα γνωστο μου που δουλευει εκει και μου ειπε οτι γνωριζουν το μπαχαλο που επικρατει στο τμημα συναρμολογησης και οφειλεται κατα ενα μεγαλο μερος στο οτι οι τεχνικοι προερχονται κατα ενα μεγαλο μερος απο Γερμανο και Multirama και δεν ξερουν που παν τα 4. Συντομα λεει θα γινουν αλλαγες. Καπου διαβαζα για qyality control center του Πλαισιου αλλα δεν θυμαμαι που το ειδα. Μπορει να ηταν και σε καμια αγγελια του.
spc Ιανουάριος 4, 2006 #25 Ιανουάριος 4, 2006 Το γελοίο της υποθεσης είναι οτι όταν πήγαινα κάτι πίσω δεν το ελέγχανε αλλά ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΑΝΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ!!!!!Το σημαντικότερο σημείο του post.Το καλό RMA κάποιος το πληρώνει πάντα (aka όλοι στην τιμή και ο επόμενος αγοραστής που θα πάρει κάτι μεταχειρισμένο και θα το πληρώσει για κανούργιο)
nikoskar Ιανουάριος 4, 2006 #26 Ιανουάριος 4, 2006 Επιστροφη χρηματων ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στα δωσουν. Οπως γινεται σε αλλα e-shop.(e-shop.gr).
BoNito1442169110 Ιανουάριος 4, 2006 #27 Ιανουάριος 4, 2006 Επιστροφη χρηματων ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στα δωσουν. Οπως γινεται σε αλλα e-shop.(e-shop.gr).ποτε είναι υποχρεωμένοι??
lordelesar Ιανουάριος 4, 2006 #28 Ιανουάριος 4, 2006 Επιστροφη χρηματων ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στα δωσουν. Οπως γινεται σε αλλα e-shop.(e-shop.gr).Το e-shop.gr ΔΕΝ κάνει επιστροφή χρημάτων παρά μόνο αν τους το πουν από την αντιπροσωπία του εκάστοτε προιόντος. Τάδε έφη πωλητής του καταστήματος για 3 χαλασμένα στη σειρά ποντικοπληκτρολόγια ms...
Ridd1ck Ιανουάριος 4, 2006 #29 Ιανουάριος 4, 2006 Το quake 4 έχει πολύ πιο βελτιωμένη την μηχανή γραφικών του DOOM 3 και συνεπώς παίζει κατά την γνώμη μου και πιο άνετα κ με ποιοτικότερα γραφικά.Με το σύστημα που έχω στην υπογραφή μου το quake 4 το παίζω σε 1280*1024 με όλα full εκτός από antialiasing και τα fps είναι παραπάνω απο 45 συνεχώς και είναι ομαλότατο.Ούτε σπασίματα απο RAM ούτε κολλήματα κάρτας γραφικών.Gameplay as smooth as silk!!! :073
DVD_GR Ιανουάριος 5, 2006 #30 Ιανουάριος 5, 2006 οσοι παρακολουθουν απο παλια θα θυμουνται τις ταπες που εχω φαει απο δαυτους,δεν εχω καποιο προβλημα με τον ιδιοκτητη που εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα αυτοι που δουλευουν μεσα ειναι....
@phonekiller Ιανουάριος 5, 2006 #33 Ιανουάριος 5, 2006 Εγώ πάλι λέω όχι πια e-shop.gr :072: ορίστε τα χάλια τους: και μάλιστα μου είπαν ότι θα έρθει κανονικά το Σάββατο δηλαδή 7/1/2005 γιατί την Παρασκευή είναι κλειστά...άντε βγάλε συμπέρασμα τώρα...να πεις ότι μένω σε κανά γκαργκαλοχώρι πάει στο διάολο αλλά μένω στο Ηράκλειο...α να σας πληροφορίσω ότι έχει και υποκατάστημα στο Ηράκλειο...το οποίο είναι για τα μπάζα βέβαια... εντελός άδειο δηλαδή αξίζει να περιμένω 7 κολομέρες για 3 πράματα? αν δεν είχα δουλειές θα πήγαινα κέντρο και θα τα αγόραζα αμέσως...για αυτό το λόγο δεν είναι άλλοστε τα e-shops?? απλός θα με χάσουν...και είχα πάρει και πολλά πράματα από εκεί cy e-shop.gr Πείτε μου τώρα είμαι υπερβολικός?μην μου πείτε ότι δεν είχαν κάτι διαθέσιμο και για αυτό καθηστέρησαν...αν ήταν σοβαρό κατάστημα να μου έστελναν e-mail ή ας με έπερναν στο σταθερό...so simple :009:
lordelesar Ιανουάριος 5, 2006 #34 Ιανουάριος 5, 2006 Πραγματικά το eshop έχει χαλάσει πάρα πολύ. Το μόνο που τους σώζει ακόμα είναι οι αρκετά χαμηλές τιμές σε ΚΑΠΟΙΑ προιόντα. Αν και για αυτό ακούγονται διάφορες φήμες (ο νοών νοείτω...). Βασικά το έχουν πάρει πάνω τους με την επιτυχία που έχουν και αντί να επενδύσουν στην εταιρία και να την εξυγχρονίσουν βελτιώνοντας τις υπηρεσίες τους απλά μένουν στάσιμοι. Και πολύ φοβάμαι ότι θα το καταλάβουν πολύ αργά...
ea6gka Ιανουάριος 5, 2006 #35 Ιανουάριος 5, 2006 εγω νομιζω πως εισαι υπερβολικος , η παρασκευη ειναι επισημη αργια και πολλες εταιριες στις 2 του μηνα δεν δουλευαν, επισης δεν ειναι 7 μερες αλλα 5 και μαλιστα η παραγγελια εγινε 8 το βραδυ αν ειναι σωστα τα νουμερα.
masteroidz1442169105 Ιανουάριος 5, 2006 #36 Ιανουάριος 5, 2006 Oυσιαστικά την παραγγελία σου την έλαβαν στις 3/1, δεν το ήξερες οτι ήταν αργία η Παρασκευή? Δεν σου φταίει το κατάστημα σε αυτό...
@phonekiller Ιανουάριος 5, 2006 #37 Ιανουάριος 5, 2006 ναι η παραγγελία έγινε 8 το βράδυ αλλά η αποστολή έγινε 11 το βράδυ :107: :073: ...τώρα μιλάμε ή κλ***με???? ας μου έκαναν την αποστολή το ίδιο βράδυ που έγινε και η παραγγελία να ήταν μάγκες...αφου τους αρέσει να στέλνουνε τα πράματα στις 11 σωστά?? και τώρα μεταξύ μας αυτό: σήμερα που πήρα στο υποκατάστημα εδώ μου είπαν... ότι σήμερα θα το στείλουν κανονικά από την Αθήνα γιατί το 11:07 δεν παίζει....χαχαχαχαχα ούτε αυτοί δεν ξέρουν τη τους γίνεται..ας μάθουν πρώτα να συνενοούντε μεταξύ τους και μετά με τους πελάτες τους...άκου εκεί το Σάββατο...λές και μένω στους Πόλουςλοοοοοολ αυτό δεν ξανάγινε...μακάρι κάποιος παράγωντας του e-shop.gr να διαβάζει pctechnology να δουν τα χάλια τους γιατί μου φαίνετε ότι εκεί μέσα πετάνε σε ένα ουτοπικό σύννεφο...έλεος μόνο μην έχεις κάτι άμμεσα ανάγκη και το πάρεις από 'κει γιατί την έκατσες...
ea6gka Ιανουάριος 5, 2006 #38 Ιανουάριος 5, 2006 δηλαδη σε χαλαει που θα ερθει σαββατο? πεστους να το φερουνε τη δευτερα τοτε!
Goku1442169134 Ιανουάριος 5, 2006 Author #39 Ιανουάριος 5, 2006 Εγώ παιδιά λέω να τρίζετε και λιγο τα δόντια!Δεν τους προσβάλουμε φωνάζοντας.Καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση θέλουμε.Έτσι κι αλλιώς τους πληρώνουμε!!!
@phonekiller Ιανουάριος 5, 2006 #40 Ιανουάριος 5, 2006 καλά με δουλεύεις τώρα??? θέλω να έρθει το δυνατόν ποιο γρήγορα...δικό μου θέμα...δηλαδή δεν παίζει η φάση να το έχω άμμεσα ανάγκη...αλλά αυτοί να μου το στείλουν του Αγίου Που***ου ανήμερα??δεν με νοιάζει αν είναι τα Φώτα ή εθνική αργία ή οτιδήποτε άλλο απαιτώ να μου το φέρουν άμμεσα...πέρυσι δηλαδή έσκασα ~600ευρώ για ένα PPC αλλά ήρθε το επόμενο πρωί....και τώρα μετά από 7μέρες ??? πάμε καλλά? την μια έτσι και την άλλη αλλιώς όσο τα θυμάμε βγαίνουν κι άλλα στην φόρα δηλαδή διακρίνονται και από αναξιοπιστία και αστάθια....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.