ea6gka Ιανουάριος 5, 2006 #41 Ιανουάριος 5, 2006 δεν με νοιάζει αν είναι τα Φώτα ή εθνική αργία ή οτιδήποτε άλλο απαιτώ να μου το φέρουν άμμεσαοτι πεις...
sa1901 Ιανουάριος 5, 2006 #42 Ιανουάριος 5, 2006 Δείτε και την δική μου τελευταία παραγγελία. Εντάξει εμένα δεν με νοιάζει και τόσο. Φυσικά είναι και οι αργίες στην μέση, αλλά παλιότερα οι παραγγελίες ερχόντουσαν την επόμενη εργάσιμη. Και ένα RMA. Τα γνωστά .... Και μιλάμε για ένα μόντεμ αξίας 7€. Φυσικά αγόρασα άλλο για να κάνω την δουλεία μου.
spresv Ιανουάριος 5, 2006 #43 Ιανουάριος 5, 2006 καλά με δουλεύεις τώρα??? θέλω να έρθει το δυνατόν ποιο γρήγορα...δικό μου θέμα...δηλαδή δεν παίζει η φάση να το έχω άμμεσα ανάγκη...αλλά αυτοί να μου το στείλουν του Αγίου Που***ου ανήμερα??δεν με νοιάζει αν είναι τα Φώτα ή εθνική αργία ή οτιδήποτε άλλο απαιτώ να μου το φέρουν άμμεσα...πέρυσι δηλαδή έσκασα ~600ευρώ για ένα PPC αλλά ήρθε το επόμενο πρωί....και τώρα μετά από 7μέρες ??? πάμε καλλά? την μια έτσι και την άλλη αλλιώς όσο τα θυμάμε βγαίνουν κι άλλα στην φόρα δηλαδή διακρίνονται και από αναξιοπιστία και αστάθια....Αν ησουν υπαλληλος στο e-shop ή ακομα χειροτερα courierος και σου ελεγε ο πελατης (ανεξαρτητως ποσου) "δεν με νοιάζει αν είναι τα Φώτα ή εθνική αργία ή οτιδήποτε άλλο και απαιτώ να μου το φέρεις άμμεσα" εσυ τι θα του λεγες? Be honest...
@phonekiller Ιανουάριος 5, 2006 #44 Ιανουάριος 5, 2006 οτι πεις... καλλά μόνο μην σου τύχει ποτέ τέτοια φάση γιατί μόνο τότε θα καταλάβεις τι συμβαίνει.Δεν είναι του στυλ: θέλω να πάρω μια mobo ένα επεξεργαστή και καμιά κάρτα ήχου και τπτ ηχεία για να περάσει για να περνά η ώρα και όποτε μου τα φέρουν... είναι κάτι πολύ σημαντικό όσο δεν φαντάζεσε και στο τέλος έγω θα "μπλέξω" ειχα δουλειές δεν μπόρεσα εκείνη την μέρα να τα πάρω λέω ας τα πάρω από το e-shop να τελειώνω "μιας και θα μου τα φέρουν αν όχι αυριο τουλάχιστον μεθαυριο" λόγο εμπειρίας από το συγκεκριμένο μαγαζί και να τώρα πάμε Σάββατο...αν το θεωρείς καλό κατάστημα πες το μας...και κομένη η ειρωνία παρακαλώ
@phonekiller Ιανουάριος 5, 2006 #46 Ιανουάριος 5, 2006 Δείτε και την δική μου τελευταία παραγγελία. Εντάξει εμένα δεν με νοιάζει και τόσο. Φυσικά είναι και οι αργίες στην μέση, αλλά παλιότερα οι παραγγελίες ερχόντουσαν την επόμενη εργάσιμη. Και ένα RMA. Τα γνωστά .... Και μιλάμε για ένα μόντεμ αξίας 7€. Φυσικά αγόρασα άλλο για να κάνω την δουλεία μου. ahahahahahahahahhahaha loooooooooooooool rofl lmao και νόμιαζα πως είμουν ο μόνος....καλά εσένα που είναι για το τπτ αλλά εγώ τι να πω φταίει που ειναι και πολλύ πρωσοπικο...γμτ γμτ γμτ κολο e-shop τι μου έκανες αν το ξερα ότι θα πήγαινε έτσι θα το ακύρωνα...έλεος δεν μπορώ να κατέβω σήμερα με τπτ να το πάρω από αλλού...άραγε υπάρχει θεός ρε π****η μου???? @ea6gka καλλά αν δεν είναι αυτό ειρωνία τότε τη άλλο ειναι...τεσπα δεν μου αρέσει να ανοίγω καυγάδες....
jara Ιανουάριος 5, 2006 #47 Ιανουάριος 5, 2006 εγώ από πλαίσιο έχω δει ακόμα χειρότερα!ένας φίλος μου άνοιξε το κουτί του και είδε πως ο σκληρός ήταν ξεβίδωτος k κρεμόταν από το καλώδιο.στον πατέρα μου πούλησαν μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και μια άλλη κάρτα γραφικών extra...οι οποιες ήταν ίδιες....οι ρυθμίσεις στο βίος ήταν ότι χειρότερο...P.S @phonekiller με έχεις αγχώσει έτσι που γραφεις... :120:
lordelesar Ιανουάριος 5, 2006 #48 Ιανουάριος 5, 2006 καλλά μόνο μην σου τύχει ποτέ τέτοια φάση γιατί μόνο τότε θα καταλάβεις τι συμβαίνει.Δεν είναι του στυλ: θέλω να πάρω μια mobo ένα επεξεργαστή και καμιά κάρτα ήχου και τπτ ηχεία για να περάσει για να περνά η ώρα και όποτε μου τα φέρουν... είναι κάτι πολύ σημαντικό όσο δεν φαντάζεσε και στο τέλος έγω θα "μπλέξω" ειχα δουλειές δεν μπόρεσα εκείνη την μέρα να τα πάρω λέω ας τα πάρω από το e-shop να τελειώνω "μιας και θα μου τα φέρουν αν όχι αυριο τουλάχιστον μεθαυριο" λόγο εμπειρίας από το συγκεκριμένο μαγαζί και να τώρα πάμε Σάββατο...αν το θεωρείς καλό κατάστημα πες το μας...και κομένη η ειρωνία παρακαλώ Από αυτό και μόνο το post σου βέβαια εγώ βρίσκω το μένος σου αδικαιολόγητο... Λες ξεκάθαρα ότι μέχρι τώρα σου τα φέρνανε αμέσως και την άλλη εργάσιμη και όλα καλά. Ξαφνικά με μία καθυστέρηση (σε δική σου παραγγελία,άσχετο αν είναι γενικό φαινόμενο) άρχισες τα "koloeshop" κλπ. Όσο για την εθνική αργία, αυτό σημαίνει...Τα πάντα σταματάνε εκτός από τις μονάδες εντατικής θεραπείας και τα μπουζούκια/φαγάδικα... Α, και χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά να σε ενημερώσω ότι για παράδοση σάββατο θα πληρώσεις έξτρα...
sotiris1442169079 Ιανουάριος 5, 2006 #49 Ιανουάριος 5, 2006 xaxaxa. καλά αυτό το Συρραπτικάδικο (μαγαζί του τελάρου κατ' άλλους) πάλι ρέστα δίνει. Από τη στιγμή που ο πελάτης έχει πρόβλημα με κάποιο προϊόν, πρέπει να ξέρει τι παίζει, να του κοιτάξει π.χ. ρυθμίσεις σε μνήμες κλπ. Αλλιώς ποιος ο λόγος να ψωνίσει κανείς από μεγάλο κατάστημα? Διάβασε κι αυτό πάντως, να παρηγορηθείς, μπορούσαν να σε έχουν στείλει στην taiwan για rma : http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18461
Morph1442169076 Ιανουάριος 7, 2006 #50 Ιανουάριος 7, 2006 Την πιθανότητα να μην λεχει γίνει σωστή εγκατάσταση στα win την σκέφτηκες? Δεν λέω ότι κάτι τέτοιο συνέβη απλά έχουν δει πάρα πολλά τα μάτια μου...Πχ να λύνονται τρελά προβλήματα στο pc απλά και μόνο αλλάζοντας θέση στις μνήμες.. Ή αλλάζοντας μια ρύθμιση στο bios και μάλιστα σε σημείο που όλοι οι τεχνικοί το θεωρούν "off limits".Αυτό ξαναπές το ΔΥΝΑΤΑ!!! κι εγώ μετά από 2 χρόνια έχω το PC1 να δουλεύει σωστά με κάποιες ρυθμίσεις στο BIOS και κάποια σωστότερα drivers. Κάποιος τεχνικός επέμενε στις μνήμες. Οχι οτι μπορεί να είχε άδικο, αλλά από τα προβλήμματα δεν μου φαινόταν για μνήμες. Λίγο πρίν ξυλώσω το motherboard, με τη βοήθεια του forum, διορθώθηκαν τα προβλήμματα σε σηματνικό βαθμό. Ποτέ δεν ξέρεις ποια λεπτομέρεια μπορεί να τα τινάζει όλα στον αέρα!(και πραγματι ήταν κάτι ρυθμίσεις στα serial ports!!! και στο HD controler. Ποιός να το φανταστεί)
Cyber_Cookie Ιανουάριος 11, 2006 #53 Ιανουάριος 11, 2006 Το γραφω εδω...Προφανώς καποιοι απο σας γνωρίζετε ότι στήνω εναν υπολογιστάκο στον ανηψιο μου απο το αντιστοιχο θρεντ... το παράδοξο τώρα...παραγγέλνω μητρική, μνημη, τροφοδοτικό,κουτί, σκληρό απο ε-σοπ στις 8 του μηνος 2 το πρωι. μεχρι σημερα η παραγγελιά κολλημένη στο "ελεγχος διαθεσιμότητας". Τους στελνω μαηλ σημερα κατα τις 7:45, ζητώντας να μου απαντήσουν άμεσα για ποιο λόγο καθυστερεί . Με πηραν μολις τώρα και είπαν πως "Κολλησε η παραγγελέια γιατι δε μας διευκρινίσατε αν θελετε να συναρμολογίσουμε αυτα που παραγγείλατε"... ελεος ρε τι αλλο θα πουν...
Kaf Φεβρουάριος 9, 2006 #54 Φεβρουάριος 9, 2006 Είμαι λίγο off-topic (το τοπικ ειναι "οχι πια πλαισιο") αλλα θα ηθελα να πω κ εγω 2-3 λόγια για το eshop. Θυμάμαι ακόμα εκείνη τη μέρα που πήρα τον πρεσκοτ κ αρχισα να τον τραβάω απο τ'αυτιά (οβερκλοκ ηθελα τοτε) και ξαφνικα εσκασε το τροφοδοτικό. Ήταν γύρω στις 1 το μεσημεράκι. Χωρίς να το σκεφτώ μπήκα e-shop να πάρω καινούριο. Την επόμενη μέρα στις 12 το πρωί/μεσημέρι είχα ειδοποιηθεί απο το courier πως είχα δέμα. Αυτά παλαιότερα. Τον τελευταίο καιρό έχουν συστηματοποιήσει την καθυστέρηση της παραγγελίας για 2-3 μέρες. Όταν αγόρασα ψηφιακή (ήταν λίιιιγο πριν τις γιορτές) μου την έστειλαν μέσα σε 2 μέρες. @phonekiller, φαίνεται πως ήσουν λίγο άτυχος (θέμα τύχης είναι πλεον αν σου τα στείλουν αμέσως η μετα απο καμια βδομάδα) (Σάββατο ήρθε αλλα την παρήγγειλα Πέμπτη) Θα συμφωνήσω πως έχει χαλάσει "λίγο :064: " το eshop αλλα εξακολουθώ να ψωνίζω απο αυτό λόγω τιμών. Bλεπετε, Κομοτηνή μένω, δε μπορώ να κατέβω Στουρνάρη να στήσω το πισι μου, οπως θα έκαναν πολλοί συν-φορουμίτες.soulclaimer: Δεν είσαι ο μόνος. και σε μένα έκαναν 4 μέρες να μου στείλουν εμαιλ να μου πουν πως δέν έχουν 25άδες cd και να μου προτείνουν 50αδα... Φυσικά άργησε να έρθει η παραγελία γύρω στη βδομάδα ενώ ο κ@λος μου καιγόταν κ έπρεπε να γράψω καμια 10αρια cd... (Απ'ότι είδα το έστησες το πισι πάντως?) Αυτά τα ολίγα απο μένα
yanni Φεβρουάριος 10, 2006 #55 Φεβρουάριος 10, 2006 Πράγματι έχουν χαλάσει. Μάλλον πάνε πολύ καλά οι δουλειές αλλά δεν φρόντισαν να έχουν και γεμάτες αποθήκες και το απαραίτητο προσωπικό για να ετοιμάζει τις παραγγελίες.Φίλος μου παρήγγειλε PC και όταν τους πείρε τηλέφωνο γιατί το καθυστερούσαν, του είπαν ότι ο χρόνος συναρμολόγισης νός PC είναι.... 5 μέρες." Σήμερα το πρωί βάζουμε την μία βίδα,.... το μεσημέρι την άλλη..."Συνολική καθυστέρηση. 8 μέρες!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.