Jump to content

ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟ

Goku1442169134

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αρσενικά και θηλυκά γειά σας!!!

Μετά από δύο ολόκληρους μήνες ταλαιπωρίας στο γνωστό για όλους πλαίσιο,μετά από αμέτρητες αλλαγές προβληματικών μητρικών και καρτών γραφικών πήρα τα λεφτάκια μου πίσω και σύνθεσα ένα μικρό Pc_άκι από Στουρνάρη.

ΟΠΩΣ:

-AMD ATHLON 64bit 3700+(S939)

-M/B DFI LANPARTY UT NF4 SLI-D

-2x512 GEIL MEMORY (2.2.2.5)

-XFX 7800 GTX 256

-2x120GB RAID0 KAI 1x200GB

-SOUND BLASTER X-FI EXTREME

Για το τι πέρασα στο Πλαίσιο είναι πολύ πονεμένη ιστορία!

Αν θέλετε πιστέψτε με!!Κάποια στιγμή θα σας τα πω! Έχω δεί πολλά!!!

ΚΑΛΗ PC_ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Κάποια στιγμή θα σας τα πω!

Περιμενω με αγωνία να ακουσω τα παθηματα σου...

Α και καλως ηρθες στην παρεα μας..

Καλώς ήρθες στη παρέα μας.

Ο τίτλος του θέματος δεν έχει και τόση σχέση με το περιεχόμενο.

Εφόσον κατηγορείς κάποιον ή κάτι θα πρέπει να αναφέρεις και τους λόγους που το κάνεις.

Εφόσον δεν αναφέρεις τίποτα το πόστ θεωρείται ανούσιο. Θα παρακαλούσα είτε να αλλάξεις το τίτλο είτε να εξηγήσεις για πιο λόγο γίνεται η προτροπή.

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλωρίζικα.

Όσον αφορά το post φίλε Pieros καινούριος είμαι και είπα να μοιραστώ την χαρά μιας αγοράς και καποιων προβλημάτων με τα παιδιά εδω μέσα.

Πες μας και το τι αντιμετωπισες να σου πουμε και εμεις τι εχουμε περασει και δει εκει μεσα!(πλαισιο)

Καλοριζικα τα πραγματα και καλως ηλθες!

Καλως ήρθες!

Πάντως το οτι πήρες τα λεφτάκια σου πίσω δεν το συναντάς σε πολλά μαγαζιά. Σίγουρα υπάρχουν και προβλήματα στο ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλά καλό θα είναι να μην αργήσεις να γίνεις συγκεκριμένος, γιατί θα θεωρηθεί - και όχι άδικα - κακόβουλη δυσφήμηση.

Μεγειά το καινούριο PC κ καλοδούλευτο!

ΟΚ.Λοιπον τα προβληματα ξεκίνησαν ώς εξής:

Ξυπνησα ενα ωραιο πρωι και πηγα στο πλαισιο να κανω μια αναβαθμιση απο athlon xp 2600+ , 5900 xt 128 σε κατι καλυτερο.

Ετσι λοιπον εστησα ενα πισακι με:

-athlon 64 3,2 (s939)

-asus a8n sli nf4

-2x512 mb 400mhz kingston

-6800gt pci express

-audigy 4

-1x120 gb seagate sata

Λοιπον μαγκες σας πληροφορω ότι από την πρώτη στιγμή κατι λαθος πηγαινε με το pc.

Στην πρωτη φαση προβληματων ηταν οι συχνες επανεκινησεις χωρισ λογω και οι λαθος ενδειξεις τασεων απο το speedfan.

Παιρνω ένα καινουριο τροφοδοτικό γιατί ετσι και αλλιως είχα 350αρι.

δεν βλεπω καμία διαφορα.Τα ίδια.Χωρις να λυσω το προηγούμενο πρόβλημα επιστρέφω την κά;ρτα γραφικών και παίρνω μια 7800gt.

Σας πληροφορώ οτι το συστημα συνεχισε να παρουσιάζει ακατανόητα προβλήματα.Το doom3 δεν μπορούσα να το παιξω ultra high me 2x antialiasing.

Για να μην σας κουραζω στο pc αλλάξαμε και μητρική μετα μήπως ήταν ελλατωματική και επεξεργαστή και μνήμες.Το πρόβλημα παρέμενε το ίδιο.

Το γελοίο της υποθεσης είναι οτι όταν πήγαινα κάτι πίσω δεν το ελέγχανε αλλά ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΑΝΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ!!!!!

Τέλος πάντων μετά από τρελό καβγά στήσαμε ένα pc από την αρχή με τα ίδια υλικά ακόμη και οδηγο δισκετας αλλαξαμε με την μόνη διαφορά ότι βάλαμε athlon 3500 και asus 7800 gtx 256!

To κορυφαίο είναι οτι η κατάτα συνεχίστηκε βγάζοντας to doom 3 1280x1024 ultra quality 0x ant 29 frames!!!!!!

Ετσι λοιπον σήμερα μετα από ατελείωτη φασαρία πήρα τα λεφτάκια μου πισω και εστησα το pc που σας προανέφερα και αυτη την στιγμή παίζω fear στο τερμα.

Ευχαριστω για την ακροαση και σας εύχομαι ειλικρινά να μην σας τύχει!!

Το Α8Ν έχει πρόβλημα με το 1Τ και το spd. Την είχα για 4-5 μέρες στα χέρια μου και πειραματιζόμουνα μαζί της και :

-ότι μνήμη και να του έβαλα επάνω ΔΕΝ διάβαζε σωστά το spd και με το 1012 και το τελευταίο 1014

- ΒΗ-5 τελευταίες, ΒΗ-6 παλιές (400άρι spd σωστό), kingston value (micron 5-bg) στο 1Τ τρελενόντουσαν στα errors σε default.....

Το πρόβλημα λύθηκε (με τις micron, με τις οποίες τελικά έφυγε για τον ιδιοκτήτη του) με manual διαιρέτη (ειδικά τις kingston τις έβαζε 333 στο auto...go figure) στα 400, 2Τ, χαλάρωμα 2 κουλών timings και σφίξιμο 2 άλλων κουλών (sorry αλλά έχω μείνη στην εποχή του 2-2-2-x και όχι της μετα dfi :)) για να σταθεροποιηθούν και να κερδίσουν το χαμένο bandwidth απο το 2Τ....μάλιστα πήγανε και στα 220 αλλά όχι με την τυπική συμπεριφορά των micron.

Ίσως να έπρεπε να το έχεις ψάξει καλύτερα. Δεν δικιολογώ τους τεχνίκαρους του Τελάρου, αλλά όταν δεν υπάρχει βοήθεια απο κανέναν την ψάχνουμε λίγο. Να βγεις και να τους τα σούρεις, δε λέω, αλλά η ικονοποίηση του να το είχες φτιάξει μόνος σου θα ήτανε απίστευτη και θα είχες γλιτώσει και το τρέξιμο.

Πιστεύω ότι είσουν λίγο υπερβολικός. Το Doom 3 χρειάζεται 512mb για να τρέξει καλά για παράδειγμα και δεν ήταν αναγκέο να φταίει κάτι. Τέλος πάντων σημασία έχει ότι είσαι εντάξει τώρα.

Σε ευχαριστω φιλαρακι Οutlaw για την απαντηση σου.Δεν είχα περιθορια πολλά να παίξω μονος μου γιατί άμα φανταστείς ότι για ένα μήνα έκανα γύρω στις 15 αλλαγές έφτασε στο σημείο ο υπεύθυνος να με αναγκάσει να πάω το pc εκεί.Άντε βρές ακρη εκεί μέσα.Η λύση για τους τεχνικούς του πλαισίου ήταν να θέλουν να μου βάλουν intel kai 7800 gtx για να παιζω τερμα τα παιχνιδια.Φαντασου!Ετσι λοιπον έφτασα στο αμην σήμερα.

Εγω πιστεύω πάντως και στις ελλατωματικες παρτίδες.

Καλορίζικο goku. Άντε να βρεις την υγεια σου και την ηρεμια σου.

Φίλος μου έχει α8n-sli premium και το 1Τ δουλεύει πολύ καλά αφού ανέβασα λίγο τα volt στις μνήμες(geil 2-2-2-5).

Γεια σου φίλε μου.Thanks για το reply.Οταν βλέπω όμως στον κολλητό μου με ιδιο συστημα μονο που αυτος έχει 6800 gt to doom ολα τερμα με 2χ anti να παιζει με τερμα γκαζια και εμένα να κολλαει τι να κανω?αν θέλει το doom 512 το quake4 ποσο θέλει?

έχει διαφορά η a8n-sli απο την a8n sli premium?? Εκτός απο την παθητική ψύξη και τον επιπλέον ελεγκτή.

Απο όσο ξέρω έχουν διαφορες. Το bios της Premium από ότι έχω διαβάσει ειναι πιο κατάληλο για overclocking. Επίσης έχει 4 εκστρα υποδοχές σηριαλ ατα.

Άσχετο αλλά τώρα το θυμήθηκα....το power_Z λαμπάκι το έλεγξες όταν η 7800 τα φτηνε? Απ την μία στο manual η Asus έλεγε οτι είναι μόνο για Sli, απ την άλλη στο chapter που σε πήγαινε το γενίκευε "όταν οι απαιτήσεις σε ρεύμα ανέβουν, ανάβει το λαμπάκι, βάλε μπριζάκι...feed the beast).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.