Jump to content

Athlon64 (s754) or Sempron64 (s754)

Sephiroth1442169134

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να με παλι :D.Θα ηθελα να μου πειτε πιος θα εχει καλυτερες επιδωσεις στα Games ειδικα .O Αthlon64 s754 δεν τον βλεπω σε κανενα μαγαζι ουτε (eshop,plaisio,infoshop,ramshop,edirect,) πουθενα και πειτε μ που μπορω να βρω και πιος ακσιζει απο τους 2 περισσοτερο.

Να με παλι :D.Θα ηθελα να μου πειτε πιος θα εχει καλυτερες επιδωσεις στα Games ειδικα .O Αthlon64 s754 δεν τον βλεπω σε κανενα μαγαζι ουτε (eshop,plaisio,infoshop,ramshop,edirect,) πουθενα και πειτε μ που μπορω να βρω και πιος ακσιζει απο τους 2 περισσοτερο.

Δεν τον βλεπεις γιατι εχει σταματισει η κυκλοφορια του απο οσο ξερω. Καλυτερα να περιμενεις λιγο αν ειναι και να πας σε socket 939 που δεν θα το μετανοιωσεις αργοτερα...

Ρε παιδες εχω ηδη Μητρικι για 754 την πηρα απο φιλο δωρεαν και επιδει δεν εχω την καλυτερη οικονομικη κατασταση αυτον τον καιρο γιαυτο ρωταω Να παρω

Sempron i να ψαχτω για κανεναν Athlon se 754 panta.

Κάπως καλύτερος είναι ο Α64 λόγω μεγαλύτερης cache αλλά από την εμπειρία μου από Sempron έβγαλα το συμπέρασμα οτι και ο Sempron αποδίδει ΠΑΡΑ πολύ καλά σε Games.

Αν στήνεις καινούριο budget μηχάνημα σου προτείνω να πάρεις μητρική με PCI-e και όχι με AGP για να έχεις περισσότερες επιλογές όσον αφορά τις κάρτες γραφικών (υπάρχουν και μητρικές με s754 και SLi).

λοιπόν αν βρεις μεταχειρισμένο athlon64, έχει καλώς.... αλλιώς παίρνεις ένα Sempron64

Αν ψάχνεις το απόλυτα φτηνό τότε ή Sempron ή A64 μεταχειρισμένο για 754.

Αλλιώς καλύτερα να πας σε 939.

Πάντως δεν πιστεύω ότι το 754 είναι πεθαμένο εδώ και 15 μήνες. Αλλά διατηρείται στην ζωή μόνο και μόνο για να έχει κερδοφορία η AMD από τους 939. Αν βγουν οι Sempron σε 939 τότε θα πεθάνει το 754 και κατ' επέκταση μάλλον θα χάσει έσοδα η AMD. Δυστυχώς σε αυτό το θέμα ακολουθεί πρακτικές Intel.

EDIT. Τώρα είδα το τελευταίο σου post. Πάρε τον Sempron.

Ρε παιδες εχω ηδη Μητρικι για 754 την πηρα απο φιλο δωρεαν και επιδει δεν εχω την καλυτερη οικονομικη κατασταση αυτον τον καιρο γιαυτο ρωταω Να παρω

Sempron i να ψαχτω για κανεναν Athlon se 754 panta.

Όποιον θές, αρκεί οπωσδήποτε να είναι amd64 και όχι μόνο 32-bit.

αμα βρεις καποιον 2800+ AMD64 athlon η 3000+ στα 75-90 χτήπα τον αλιως παρε ενα σεμπρονακι AMD64 me πυρηνα PALERMO 09nμ kai me λιγο κλοκαρισμα θα τον κάνεις να φυσάει χωρις να εχεις αχος για θερμοκρασιές etc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.