Jump to content

Χ1600χτ Artifacts στο Quake 4

mefistofelis

Recommended Posts

Οταν παιζω Quake 4 μετα απο λιγη ωρα και ενω η θ της καρτας ειναι 95-98 βαθμους αρχιζουν να εμφανιζονται Artifacts πραγμα που δεν συμβαινει οταν κανω scan for Artifacts με το Atitool(περιπου για κανα μισαωρο).Η καρτα δεν ειναι overclocked μονο η cpu απο 3.0 σε 3.53 με fsb235 και μνημες 1:1 2.5-3-3-7.Το συστημα ειναι ακρως σταθερο με αυτες τις τιμες.

Ειναι τελικα θεμα θερμοκρασιας η μηπως drivers?Εχω τους 5.13

Οταν παιζω Quake 4 μετα απο λιγη ωρα και ενω η θ της καρτας ειναι 95-98 βαθμους αρχιζουν να εμφανιζονται Artifacts πραγμα που δεν συμβαινει οταν κανω scan for Artifacts με το Atitool(περιπου για κανα μισαωρο).Η καρτα δεν ειναι overclocked μονο η cpu απο 3.0 σε 3.53 με fsb235 και μνημες 1:1 2.5-3-3-7.Το συστημα ειναι ακρως σταθερο με αυτες τις τιμες.

Ειναι τελικα θεμα θερμοκρασιας η μηπως drivers?Εχω τους 5.13

Το κουτι σου το εχεις κλειστο ? Αν ναι δοκιμασε να το αφησεις ανοιχτο και να δοκιμασεις να παιξεις. Επισης κοιτα και το fan που ειπαν τα παιδια παραπανω.

Ρε παιδια το φαν μονιμως στο 100 δουλευει δεν εχω βαλει καποιο αθορυβο προφιλ η δεν ξερω και εγω τι αλλο...

@"νεκροδεμον",VarelasJ :Θα δοκιμασω τις ιδεες σας...

όταν δεν παίζεις games τι θερμοκρασίες έχεις?

Εγώ στην 6600 GT μου σε Full Load(nfs:most wanted) μετο ζόρι να φτάσει 70 και πέφτει αμέσως μόλις κάνω alt-tab.Σε idle έχω 45-47.70 έχω μόνο στο most wanted.Είναι φυσιολογικές; H κάρτα έιναι MSI NX 6600 GT 128 MB με μαμά ψύκτρα.

Ολα τα γνωστα benchmarks τα περναει ?? πχ aquamark , 3dmark

Ναι τα περναει χωρις προβλημα

Εχεις ψαξει μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα με το quake4 ??

Θα το ψαξω

Τι απέγινε το 104 βαθμούς που μου είπες. Κάτι καμμένο μου μυρίζει...!!!

Σφιγγοντας λιγο τις βιδες που στηριζαν την βαση η θερμοκρασια επεσε απο 104 που ειχα δει το μαξ σε 90.

Λετε να το σφιξω κιαλλο? φοβαμαι μην σπασω τον πυρηνα...

Να δοκιμασω και με δοομ 3?Η κατι αλλο οχι fps?

καλέ και το ρωτάς??? σαυτές τις καταστάσεις δε στηρίζεσαι σε ένα παιχνίδι...πόσο μάλλον σε ΑΤΙ VS DOOM3 engine! πρέπει να είσαι σίγουρος και σε άλλα παιχνίδια πως έχεις πρόβλημα, γιατί και σαυτές τις θερμοκρασίες αν δεν έχεις στα περισσότερα παιχνίδια πρόβλημα, θα σου πει ο αντιπρόσωπος πως είναι μέσα στα ανεκτά όρια, και αν του δείξεις μόνο ένα παιχνίδι που έχει πρόβλημα ενώ στα άλλα όχι, τότε θα σου πει για drivers/updates κτλ.........άσε που θα χει και δίκιο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.