Εvo8-By-m-diox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 Θέλω να ζητήσω συγγνώμη πρώτα από τους admin-mod και οτιδήποτε άλλο σε περίπτωση που ένταξα σε λάθος κατηγορια το κείμενο..(απλά δεν έβρισκα κάποια πιο καλή)Θέλω να αγοράσω μια κάρτα "τελεωρασεις" θέλω να μου πείτε άμα γίνετε να αντιγράψω μια σειρά(αλλα με πρόγραμμα δηλαδή να το προγραμματίσω ότι p.x στης 22:00 να αρχίσει να γραφει από το κανάλι mega..)επίσης θέλω να μου πείτε άμα η ποιότητα της ανάλυσης παίζει ρολο από την κάρτα η μονο από την οθόνη...Και τέλος τι διαφορες δηλαδή τι παραπάνω μπορεί να έχει μια κάρτα με 60euro p.x από μια με 160...Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Lead Ιανουάριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Λοιπόν,εγώ είχα για αρκετό καιρό την Leadtek winfast tv2000xp deluxe και είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένος.Εχει πρόγραμμα που χρησιμοποιώντας το ,μπορείς να κάνεις αυτο ακριβώς που θέλεις.Η ποιότητα του τελικού σου αρχείου εχει να κάνει φυσικά μόνο με την κάρτα τηλεόρασης(βεβαια για να γράφεις αυτά που θες σε μέγιστη ποιότητα ,θα πρέπει να έχεις και γρήγορο επεξεργαστή)αλλα η ανάλυση που βλέπεις εχει να κάνει και με την οθόνη σου(δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς) Μια νέα έκδοση αυτής της κάρτας την είχα βρει κάπου στα εξάρχεια περίπου στα 52ε.Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία απο κάποια ακριβότερη κάρτα ετσι ωστε να κάνω σύγκριση.ps:Dragonball fan over hereΝα φανταστείς την κάρτα την χρησιμοποιούσα για να γράψω το db στις τρελές ώρες που το έβαζε ο αντ1,αυτα πριν τα βρω σε ogm με jap audio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Πάρε την Leadtek μιας και το πλούσιο λογισμικό που την συνοδεύει σου επιτρέπει να κάνεις σχεδόν τα πάντα μαζίκαι αυτό που θές. Όσο για την ποιότητα είναι τόσο καλή όσο η κεραία ή το σήμα που δίνεις. Αν ψάξεις για την Winfast νομίζω ότι έχει βγάλει και έκδοση DV (αυτή που έχω είναι PVR) ή οποία είναι ιδανική για εγγραφή από κάμερες DV άν έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Κάνουμε μια αναζήτηση στο forum και βλέπουμε ότι τα ποιο πολλά θέματα για κάρτες TV είναι στην κατηγορία ΗΧΟΣ KAI MULTIMEDIA. Από εκεί και πέρα η πλειοψηφία των καρτών TV διαθέτουν επιλογές στα προγράμματα που τις συνοδεύουν για αυτόματη εγγραφή προγράμματος χωρίς την παρουσία του χρήστη στο στυλ που την περιγράφεις. Όσο για την διαφορά στην τιμή. Συνήθως πληρώνεις καλύτερης ποιότητας hardware - software, extra δυνατότητες π.χ. hardware mpeg2 encoder αλλά και σε πολλές περιπτώσεις marketing και όνομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιανουάριος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 θα πρέπει να έχεις και γρήγορο επεξεργαστή)ps:Dragonball fan over hereΝα φανταστείς την κάρτα την χρησιμοποιούσα για να γράψω το db στις τρελές ώρες που το έβαζε ο αντ1,αυτα πριν τα βρω σε ogm με jap audio.ps:Για κανε με ένα pm μόλις μπορείς...Εγώ αυτό που ψάχνω είναι μονο να έχει καλή ανάλυση όταν βλέπω και καλή ανάλυση η ταινία-σειρά-εκπομπή που θα γράψω...Aρα δηλαδή με καλή ανάλυση εγγραφης και όταν βλέπω απευθείας πάλι με καλή ανάλυση είναι ok(Βεβαια αφού κάνει και εγγραφει με προγραμματισμό)ps1:thanks SM αλλα δεν ένιωσα να το κάνω....ps2:Δηλαδή για ποια καρτούλα να πάω??(πείτε μου και τιμή plzz..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyar1442169111 Ιανουάριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Εγώ έχω την Pinnacle Studio (PCI) και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' όλες τις απόψεις, την είχα πάρει πέρυσι € 76,00 αλλά άξιζε. Γράφει σε Mpeg2, μπορείς να προγραμματίσεις την ώρα που θέλεις να γράψει κλπ, έχει teletext, γενικά είναι μια πολύ καλή κάρτα. Πριν αγοράσεις οτιδήποτε ψάξτο καλά το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Από τις φτηνές μια χαρά είναι, κλασικά, η Leadtek TV2000XP Deluxe.Από εκεί και πέρα υπάρχει η Terratec και η Leadtek DV2000/PVR2000 που θα σου πρότεινα.Για άλλες λύσεις δεν το έχω ψάξει.Mpeg2 γράφουν όλες. Απλά κάποιες έχουν και hardware encoder.Η ποιότητα του video εξαρτάται από τον codec, το bitrate και την ανάλυση στην οποία θα γίνει το capture. Η ανάλυση αυτή δεν έχει καμιά σχέση με την ανάλυση που έχεις επιλέξει στο monitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιανουάριος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Ένα καλό πρόγραμμα για να γράψεις εύκολα και γρήγορα σε mpeg σε καλή ποιότητα είναι το intervideo windvr3(ή νεότερο).Θα βρεις σιγουρα c**** στο **** Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Lead Ιανουάριος 4, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Όσο για την ποιότητα είναι τόσο καλή όσο η κεραία ή το σήμα που δίνεις.Πολύ βασικό,λάθος μου που δεν το ανέφερα.Εvo8-By-m-diox έχεις πμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.