Jump to content

My GSkill --- αποτελεσματα!

esdee

Recommended Posts

ναι SLN ειναι χαλια οπως βλεπεις ... μπορει να ειναι απο τα τελευταια 0431 και να ειχαν τα ιδια chip με τα 0437 ... μπορει να ειναι το κομματι, μπορει μπορει μπορει ...

το θεμα εινια οτι πανε καλα...

Huskey νομιζω οτι βρηκα τι φταιει!

μηηηπως τα ADATA σου ειναι 2x512 double sidded?

εμενα ειναι 2x256 single sided

ισως η διαφορα να ειναι στο 2way Vs 4way

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 11:32]

Huskey νομιζω οτι βρηκα τι φταιει!

μηηηπως τα ADATA σου ειναι 2x512 double sidded?

εμενα ειναι 2x256 single sided

ισως η διαφορα να ειναι στο 2way Vs 4way

Νομίζω πως ναι.........Τα 2 x 512MB δίνουν πιό μεγάλο unbuffered από τα 2 x 256MB.......... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5

Νομίζω πως ναι.........Τα 2 x 512MB δίνουν πιό μεγάλο unbuffered από τα 2 x 256MB.......... ;)

τελικα ο υπνος και ο καφες βοηθησαν ... :D

Oι G.SKill φαινεται πως πανε πολυ καλα. Μαλλον σημερα θα τις παραγκειλω και εγω απο το pc-memory-upgrade τις 2*512 LA 337 euro.

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 11:12]

Μπορείς να δώσεις ένα λινκ?

Χτες τον ρωτησα. Και μου ειπε :

Honestly, I would say, 0431 is not that good percentage for doing DDR600 1t or over DDR600 1t.

It's the problem how many percentage for gskill can hand pick the modules to meet the standard or even higher to fulfill most overclockers.

0437 and 0440 IC are just the high percentage IC for doing hand pick! They are about the same. Not the big difference though.

Απο οσο ξερω αυτες οι 3 ημερομηνιες παιζουνε σε TCCD. Αυτος προτιμα τις πιο νεες...

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50724&page=2

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 11:52]

Ναι 2χ 512 ειναι οι ADATA και απλα μου φανηκε περιεργο να εχουν τοση διαφορα . Δεν γνωριζα την διαφoρα dual sided με single .

Καλοριζικες αν και πιστευω οτι το 2-2-2-5 ειναι που μετραει περισοτερο γιαυτο θα πηγαινα σε UTT........

Απο την αλλη οποιος δεν θέλει να ριξει βολτ ειναι μια λυση και τα tccd........

Αρχική απάντηση από apostglen46

Απο την αλλη οποιος δεν θέλει να ριξει βολτ ειναι μια λυση και τα tccd........

και UTT εχω και BH-5 εχω και hynix και τωρα πια και TCCD!

οποιος θελει να ριξει Volt παει μονο σε Winbond (αααααντε και micron)...

ηθελα να εχω και ενα σετακι TCCD εντελως για fail-safe λογους απλα ετυχε να παρουσιαζουν αυτα τα κουφα οσο αναφορα τα 2-2-2-5

UTT ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτον τον καιρο πιστευω ... συμβατα-σταθερα και πολυυυ καλα για OC.

240MHz για UTT σε memtest#5 error free ... ακριβως τοσα και ΜΗz και στα Win

για τα TCCD απο τα 230 στο memtest#5 τα 225 με το ζοορι ειναι σταθερα για Win

και thanks @ καλοριζικες

Οι ρυθμισεις για 2-2-2-5 απο οτι καταλαβα ειναι με μια μνημη απο οτι παρατηρω.Και ενα screen απο μενα στα 8*300 με oCZ TCCD

post-32-1416071572,818_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.