Jump to content

My GSkill --- αποτελεσματα!

esdee

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Hellrider

@esdee μολις τελειωσεις με το καψιμο μπορεις να με ενημερωσεις για να δω μπας και τις παραγγειλω?

ok ... παντως δεν ειναι κατι το οποιο θα αποκαλουσα σταθερο στα 230 μεσα στα win ...

το 2-2-2-5 το δοκιμασα για 'πλακα' αφου το 300+ 2.5-3-3-χ κυνηγαω

το ενα DIMM παει 308@2.5-3-3-5

και το αλλο 315@2.5-3-3-5

σε single channel και με 2.8-2.9V boosterατα

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Με 1Τ ποσο σου πανε ? γιατι απο το bandwith στο μεμτεστ δειχνει οτι εισαι με 2Τ και χαλαρωμενα timings στο controler

Αρχική απάντηση από Husky125

Με 1Τ ποσο σου πανε ? γιατι απο το bandwith στο μεμτεστ δειχνει οτι εισαι με 2Τ και χαλαρψμενα timings στο controler

και ομως... 1Τ ειναι

τωρα το MSI δεν μου δινει και τοσες επιλογες στο boot για timmings οποτε οτι timmings

δινει το MSI εχω ... μολις κανω ενα reboot θα δωσω και ενα tweaker με τι settings εχω απο το boot (οτι δινει το MSI)

Αρχική απάντηση από esdee

ψυξη ... ποιος τι χρειαζετε δεν πεφτω εγω με διαφημιστικα κολπα :p :P :p :P :p?

ΛΟΛ

Θα μήνει για πολύ κερό ακόμα η ατάκα αυτή του overvolt...:D

στο λεω αυτο γιατι με τις adata 600 που εχω με 8χ300 1Τ 3026MB/sec και 2Τ 2930 ΜΒ/sec.

Με το MSI ειμαι και εγω και wini 3200+.Memtest παντα και 2,5-3-3-5

το 2πλο3πλο checkαρα τοσο δινει... δεν αφηνω κατι στο auto απο το BIOS... τα ADATA ειναι TCCD η Hynix?

στο BIOS εχεις aggressive timming enabled ? εγω οχι

oi A-data οι 600αρες tccd φορανε!!

Esdee ξερεις σε τι πειρασμο με βαζεις?

θα προτειμουσα UTT ... πολυ ποιο φτηνα και οι μεχρι τωρα δοκιμες μου δειχνουν οτι

TCCD 300x8 < UTT 240x10 σε sPI και PIfast

Αρχική απάντηση από Husky125

TCCD ειναι και εννοειται με normal timings

δοκιμασα με agressive 300χ8 και κολλαει λιγο πριν το check για το boot order.

2.5-3-3-5 τρεχεις εσυ? ισως ειναι το PCΒ που κανει αυτη τη διαφορα!

Δηλαδη λες να ψαξω για UTT?

εντελως προσωπικη αποψη ... ναι! αλλα θες και booster-maximizer!

/edit : niiiiight. too tired !

aggressive ξεχνα το στα 300 MHz ουτε εμενα μπουταρει .Το θεμα ειναι οτι ειναι πολλα 200ΜΒ/sec διαφορα στις ιδιες ρυθμησεις .Για δωσε κανα screenshot 8x300 1T απο tweaker να δουμε τι επιμερους timmings βαζει

Αρχική απάντηση από Husky125 [Σήμερα, στις 02:43]

aggressive ξεχνα το στα 300 MHz ουτε εμενα μπουταρει .Το θεμα ειναι οτι ειναι πολλα 200ΜΒ/sec διαφορα στις ιδιες ρυθμησεις .Για δωσε κανα screenshot 8x300 1T απο tweaker να δουμε τι επιμερους timmings βαζει

τελευταιο μου post ... πρεπει κοιμηθει ... αυριο βρει λυση!

BIOS 1.3β6

post-1377-1416071568,0991_thumb.jpg

Ιδιο BIOS ιδια timmings εχω και εγω . τρελες χασουρες σε bandwith το pcb των G skill σε σχεση με τις Adata

καλοριζικες esdee μια χαρουλα πηγαν. τωρα περι του unbufer δεν ξερω περιμενο να βγαλετε ακρη. παντος εχετε και οι δυο wini? χρεισημοποιητε ιδιες εκδοσεις memtest ?

και ιδια βιος ιδιες συχνοτητες? αν ναι τοτε οντος ειναι πολυ περιεργο

ΑΡΧΗΓΕΕΕΕΕΕΕ HEEEEEELP

Καταρχην καλοριζικες....

Τι βδομαδα ειναι τα τσιπακια??

440? 437? 431?

thank you in advance....

Ατσααααααα

Αυτα λεει o onepagebook οτι ειναι τα χειροτερα απο οσα εχει δοκιμασει!! Τι γινεται ρε π@#%@%η μου!!!! Να μην τους πιστευουμε οταν λενε καλα λογια γιατι πανε να πουλησουνε αλλα να μην τους πιστευουμε οταν λενε και ασχημα λογια????????

[Ευαγγελατος mode : ON] Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα...?!?!?

[Ευαγγελατος mode : OFF]

Αρχική απάντηση από SLN

Ατσααααααα

Αυτα λεει o onepagebook οτι ειναι τα χειροτερα απο οσα εχει δοκιμασει!! Τι γινεται ρε π@#%@%η μου!!!! Να μην τους πιστευουμε οταν λενε καλα λογια γιατι πανε να πουλησουνε αλλα να μην τους πιστευουμε οταν λενε και ασχημα λογια????????

[Ευαγγελατος mode : ON] Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα...?!?!?

[Ευαγγελατος mode : OFF]

Μπορείς να δώσεις ένα λινκ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.