superduke Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 Eπειδή θέλω να αναβαθμίζω λίγο τον ήχο του υπολογιστή μου,θα πάρω ηχεία 5.1.Επειδή έχω την abit an8 sli fatality, η οποία έχει κάρτα ήχου,λέω να μην πάρω καλή κάρτα ήχου.Η διαφορά στην ποιότητα του ήχου με την x-fi είναι μεγάλη?Παρεπιπτώντος έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό σύστημα ηχείων,με λογικό κόστος και καλή ποιότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgesod1442169078 Ιανουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Ναι σε x-fi. Ηχεία z5500. Eίναι λίγο ακριβά αλλά πίστεψέ με το συνδιασμένο αποτέλεσμα θα σε ανταμοίψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
superduke Ιανουάριος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Καλά εντάξει μην το ξεφτιλίσουμε.Ηχεία δίνω το πολύ μέχρι 100 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Καλά εντάξει μην το ξεφτιλίσουμε.Ηχεία δίνω το πολύ μέχρι 100 ευρώΣε αυτή τη περίπτωση μην χαλάς λεφτά για κάρτα ήχου αλλά για όσο το δυνατόν καλύτερα ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvb Ιανουάριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 παρε τα χ-530 της logitech που ειναι φτηνα και καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.