medicine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 Καλή χρονιά σε όλους!!!Θέλω να αγοράσω ένα mp3 player με φλας μνήμη 512mb.1)Μπορώ να το χρησιμοποιώ και ως απλό φλασάκι για μεταφορά δεδομένων;2)Υπάρχει δυνατότητα να έχει και ενσωματωμένο ραδιόφωνο;3)Υπάρχει δυνατότητα και για ηχογράφηση;Αυτό προυποθέτει σύνδεση με μικρόφωνο ή μπορεί να υπάρχει ενσωματομένο μικρόφωνο;4)Από ενεργειακή κατανάλωση (μπαταρίες) πώς έχουν τα πράγματα;Θέλουν απλές,επαναφορτιζόμενες;5)Έχετε να προτείνετε κάποιο; (Αν απαγορεύονται οι διαφημίσεις,pls στείλτε μου mail δε θέλω να προκληθεί πρόβλημα στο forum)Σας ευχαριστώ!!
yanni Ιανουάριος 2, 2006 #2 Ιανουάριος 2, 2006 1) Ναι2) Υπάρχει Πολλά έχουν, πολλά όχι.3) Ενσωματωμένο στα ποιο πολλά - δεν υπάρχει υποδοχή για μικρόφωνο4) Ασχέτως του πόσο καταναλώνει θα ήταν από οικονομικής άποψης λάθος η μη χρήση επαναφορτιζόμενων.5) Πολλά.... Δες και για παρόμοια θέματα, μέσο της αναζήτησης στο forum.
medicine Ιανουάριος 2, 2006 Author #3 Ιανουάριος 2, 2006 Σε ευχαριστώ πολύ,φίλε μου!Άμεση η απαντησή σου και σαφής!Χρόνια Πολλά!
Bechli1442169120 Ιανουάριος 2, 2006 #4 Ιανουάριος 2, 2006 Φίλε μου πάρε το Creative Zen Nano. Έχει ότι ζητάς και είναι φθηνό και εύχρηστο. Πραγματικό διαμάντι για τα λεφτά του.
medicine Ιανουάριος 2, 2006 Author #5 Ιανουάριος 2, 2006 http://www.pixmania.com/gr/gr/128798/art/creative/mp3-player-fm-zen-nano-pl.html#fichetechniqueΑυτό εννοείς φίλε μου,έτσι;Φαίνεται καλό!!!
Εvo8-By-m-diox Ιανουάριος 3, 2006 #6 Ιανουάριος 3, 2006 Και εγώ πιστεύω ότι σε καλύπτει ανετα με βάση αυτά που λες και θα έλεγα ότι είναι και πολύ καλο στην τιμή μου...Αντε καλές αγορές(και άμα δεν αποφάσισες ακόμα καλή τύχη με το ψάξιμο..)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.