kotsoym Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 Λοιπον Πηρα μια καρτα γραφικων 6600 gt τησ gigabyte καΙ ΕΚΕΙ που επαιζα κολησε ο υπολογιστης και αφου τον κανω επανεκινηση στην οθονη η καρτα γραφικων μου εμφανιζε πολλες μικρες κουκιδες.Αφου τον εκανα φορματ η καρτα επαιξε κανονικα.Με το που βαζωτους drivers και κανω επανεκινηση κανει παλι τα ιδια.Τι να κανω μου εσπασε τα νευρα!Και να φανταστειται ειναι πολυ λιγουσ μηνες.εχει τυχει σε κανενα αλλον :044: :044: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Ιανουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο...τι drivers βαζεις??μηπως βαζεις λαθος?? αν ειναι πηγαινε www.nvidia.com και κατεβασε τους τελευταιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Ενα λεπτό , μπορεί η κάρτα να τα έχει παίξει και με το που βάζεις τα γραφικά και δουλεέυι πλήρες να χτυπάει....Άστην με τους drivers των ΧΡ και δοκίμασε να τρέξεις κάποιο διαγνωστικό όπως το 3d mark ή την Sandra να δεις πως συμπεριφέρεται...Και βλέπουμε παρακάτω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Ιανουάριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 ισως ειναι και αυτο,απλα σκεφτηκα μηπως εβαλε λαθος drivers.μηπως της overclocked?ή της αλλαξε bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιανουάριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Λοιπον Πηρα μια καρτα γραφικων 6600 gt τησ gigabyte καΙ ΕΚΕΙ που επαιζα κολησε ο υπολογιστης και αφου τον κανω επανεκινηση στην οθονη η καρτα γραφικων μου εμφανιζε πολλες μικρες κουκιδες.Αφου τον εκανα φορματ η καρτα επαιξε κανονικα.Με το που βαζωτους drivers και κανω επανεκινηση κανει παλι τα ιδια.Τι να κανω μου εσπασε τα νευρα!Και να φανταστειται ειναι πολυ λιγουσ μηνες.εχει τυχει σε κανενα αλλον :044: :044:φρόντισε να κατεβάσεις τους τελευταίους επίσημους drivers της nvidia, και όταν στα κάνει όλα αυτά αφού τους βάλεις, τσέκαρε της θερμοκρασίες πατώντας δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας>οθόνη nvidia>θερμοκρασίες{καρτέλα} Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsoym Ιανουάριος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Να ρωτησω απο που θα βρω το pc mark και πως θα καταλαβω εαν εχει προβλημα?Κατι αλλο που σκεφτικα ειναι πωσ γινεται εκει που παιζω να δουλευει κανονικα και μετα να μην δουλευει απο τη μια στιγμη στην αλλη?Παντωσ κατεβασα τουσ τελευταιουσ drivers αλλα δεν ξερω που να κατεβασω το rc mark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιανουάριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 τρεχει 3dmark με drivers των xp???Δε νομιζω.Εδω κατι βρωμαει υπερθερμανση..Τσεκαρε θερμοκρασιες.Σε τι κουτι ειναι το pc σου?Εχει καλο εξαερισμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsoym Ιανουάριος 3, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 H καρτα ειναι υδροψυκτη και ελεγχω πανατα τισ θερμοκρασιεσ και ειναι γυρω στους 40 με 42 ακομα και οταν παιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Mία λέξη: "RMA"H κάρτα έχει πρόβλημα. Την πάς στο μαγαζί που την πήρες ή στην Infoquest με την απόδειξη αγοράς και αφού την τεστάρουν σου δίνουν άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsoym Ιανουάριος 3, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 ναι αλλα παρατηρησα οτι εχει λιγο φαγωθει στην ακρη του επεξεργαστη λες να την παρουν πισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.