Jump to content

Παιδια βοηθεια προβλημα με καρτα γραφικων!!!!!!!

kotsoym

Recommended Posts

Λοιπον Πηρα μια καρτα γραφικων 6600 gt τησ gigabyte καΙ ΕΚΕΙ που επαιζα κολησε ο υπολογιστης και αφου τον κανω επανεκινηση στην οθονη η καρτα γραφικων μου εμφανιζε πολλες μικρες κουκιδες.Αφου τον εκανα φορματ η καρτα επαιξε κανονικα.Με το που βαζωτους drivers και κανω επανεκινηση κανει παλι τα ιδια.Τι να κανω μου εσπασε τα νευρα!Και να φανταστειται ειναι πολυ λιγουσ μηνες.εχει τυχει σε κανενα αλλον :044: :044:

Ενα λεπτό , μπορεί η κάρτα να τα έχει παίξει και με το που βάζεις τα γραφικά και δουλεέυι πλήρες να χτυπάει....Άστην με τους drivers των ΧΡ και δοκίμασε να τρέξεις κάποιο διαγνωστικό όπως το 3d mark ή την Sandra να δεις πως συμπεριφέρεται...Και βλέπουμε παρακάτω.....

Λοιπον Πηρα μια καρτα γραφικων 6600 gt τησ gigabyte καΙ ΕΚΕΙ που επαιζα κολησε ο υπολογιστης και αφου τον κανω επανεκινηση στην οθονη η καρτα γραφικων μου εμφανιζε πολλες μικρες κουκιδες.Αφου τον εκανα φορματ η καρτα επαιξε κανονικα.Με το που βαζωτους drivers και κανω επανεκινηση κανει παλι τα ιδια.Τι να κανω μου εσπασε τα νευρα!Και να φανταστειται ειναι πολυ λιγουσ μηνες.εχει τυχει σε κανενα αλλον :044: :044:

φρόντισε να κατεβάσεις τους τελευταίους επίσημους drivers της nvidia, και όταν στα κάνει όλα αυτά αφού τους βάλεις, τσέκαρε της θερμοκρασίες πατώντας δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας>οθόνη nvidia>θερμοκρασίες{καρτέλα}

Να ρωτησω απο που θα βρω το pc mark και πως θα καταλαβω εαν εχει προβλημα?Κατι αλλο που σκεφτικα ειναι πωσ γινεται εκει που παιζω να δουλευει κανονικα και μετα να μην δουλευει απο τη μια στιγμη στην αλλη?Παντωσ κατεβασα τουσ τελευταιουσ drivers αλλα δεν ξερω που να κατεβασω το rc mark

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.