Nkiller Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 Εχω εναν αρχαιο maxtor των 10GB και του εχω βγαλει το καλυμα απο πανω και σκεφτηκα να του βαλω και ρευμα να δω πως γυριζουν τα platters αλλα φοβαμαι μην φυγουν. Να το δοκιμασω? το εχει δοκιμασει κανενας?Απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο το platter? Τα σημερινα νομιζω οτι ειναι απο αλουμινιο με μαγνητικο υλικο αλλα τοτε απο τη ηταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Ιανουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 χρονια πολλα και καλη χρονια για να φύγουν δεν φευγουν τα platters το εχω δοκιμασει αλλα οσο αφορα το υλικο δεν γνωριζω απο τι ακριβως ειναι φτιαγμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinq1 Ιανουάριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Το είχα κάνει πριν από δέκα περίπου χρόνια σε ένα δίσκο Conner 512 MB. Οχι μόνο δεν είχε πρόβλημα, αλλά λειτουργούσε κανονικά. (Δηλαδή από το PC έβλεπα τα αρχεία που υπήρχαν και διάβαζα/έγραφα στο δίσκο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Ιανουάριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 δεν έχω ακόμα dsl αλλιώς θα ανέβαζα ένα βιντεάκι που έχω τραβήξει να δείχνει πως ακριβώς συμβαίνει το χτύπημα ενός σκληρού και μετά ακολουθεί κόλλημα κεφαλής....τα platters δεν φεύγουν με τίποτα έχουν πολλές βίδες πάνω τους..είναι αδύνατο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.