Jump to content

UTT+nf2+1T=???

MADKiller7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

νερο τις ειχες Γεια σε ολους και καλη χρονια.Ερωτηση...

Λοιπον μπορει καποιος να μου πει αν εχει βρει/εξηγησει τον λογο που τα 2*512 UTT-BH5 μου βγαζουν random errors στο memtest86 test5?

Εχω 2*512 @ 2,5-2-2-10-1Τ @ 3.1ν @ 200.

Αλλοτε βγαζω 10ωρα+ τεστ χωρις σφαλματα και αλλες φορες μου πεταει σφαλματα σε διαφορετικα MB,διαφορετικο χρονο.Ειναι απο το 1Τ?Ειναι απο το nf2?Ειναι καμια καταρα/ατυχια?

Επισης τα λαθη οταν/αν τα εμφανισει ειναι απο 2 μεχρι και 8,ποτε παραπανω.

Συστημα της υπογραφης.

ΥΓ.Με 3.1 και χαλκινες κουβερτες (cooler master),πολυ καλο αερισμο το κουτι,λετε να τα φτησουν οι μνημες καποια στιγμη?

Δύσκολο να βγάλεις άκρη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πιό πολλές πιθανότητες δίνω στις παραξενιές του NF2

Δοκιμασε να αλλαξεις θεσεις στις μνημες και επισης βαλε ενα fan πανω τους ετσι για δοκιμη να δεις αν θα βγαλουν παλι errors...Επισης δοκιμασε να δωσεις και λιγη ταση στο chipset μηπως ειναι αυτο αν και δε νομιζω.

2T είναι η λύση. Σε NF2 και 2x512 (πέραν των παλιών ΒΗ) όλες μα όλες οι ΒΗ που δοκίμασα, είτε δε παίξανε καθόλου, είτε κλοκάρανε ελάχιστα ΑΛΛΑ με το 2Τ. Ακόμα και τα 5-Βg τα ίδια κάνανε. Απλά έχει μείνει πολύ πίσω το κακόμοιρο με αποτέλεσμα να στραβώνει με νέες μνήμες στον τομέα του oc.

Kαι εγώ λέω 2Τ είναι το θέμα.

Αλλά πέρα από παλιές ΒΗ που ρωτώ αν όμως ήταν single sided έτρεχαν με 1Τ @outlaw

υπάρχουν τα Transcend double sided Που κατάφερα να τα τρέξω στα 227 με 1Τ.

Στο ΑΝ7? Εμένα 2x256 Τwinmos BH5 ss δεν τις έτρεχε πουθενά και με τίποτα....ούτε dual, ούτε single με τπτ. Αντίθετα τα 2x512 5-Bg σε single, 2T και άνω των 2.5G (όπου αρχίζει και κόβει το AN....viva abit) έφτασαν 236 3-2-2-6.....αλλά το membandwidth ήτανε χειρότερο απο ΒΗ σε dual και default όλα :(.......τα trancend που λές ΒΗ ήτανε?

Oχι jetram τσιπάκια είχαν.

Από πλαίσιο.

Δεν τις κράτησα αλλά πήγανε 2.5-3-3-7 στα 227.

Καθόλου άσχημα για 1Τ.

Αυτό που δεν δοκίμασα ήταν να δω αν τα άνω timings επέτρεψαν το 1Τ ή αν τελικά η μητρική γούσταρε τις μνήμες.

Πάντως δοκίμασα και άλλα 512άρια και με 3-4-4-χ αλλά δεν είδα πάνω από 200.

Οπότε συμπεραίνω πως τις γούσταρε η μητρική.

Μαλλον το nf2 κοβω να ειναι πολυ παραξενο.Με 1Τ μεχρι 207 με random errors οποτε θυμηθει,με 2τ πριν απο λιγο εκλεισα το μεμτεστ στα 233 με 2.5-3-3-10 @ 3.1v μια χαρα,κερδιζω πολυ λιγο ομως σε σχεση με τα timings που τα εχω κανονικα.Μαλλον θα ανεχθω την λιγη random ασταθεια(οποτε θυμαται την κανει) για χαριν των timings.

Αμα ηταν 233 1Τ θα πετουσα απο την χαρα μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.