Jump to content

Ψυκτρα για Χ1600χτ

mefistofelis

Recommended Posts

Οτι λεει ο τιτλος...Η καρτα ανεβαζει 100+ βαθμους(μετρημενους με το atitool) και την ψιλοφοβαμαι την δουλεια.Εχασα την προηγουμενη μην χασω και αυτη... :021:

Για τη σειρα Χ1Κ00 δεν υπαρχει silencer . Μονο το zalman vf700 , το οποιο και εχω βαλει στη X1800XL που εχω . Η θερμοκρασια επεσε περιπου 20 βαθμους σε load.

Για silencer θα πρεπει να περιμενεις 1 μηνα ακομη . Ειχα στειλει mail στην Arctic cooling και μου ειχαν πει για τελη Γεναρη.

Δυστυχως αλλη ψυκτρα δεν υπαρχει για τις νεες ΑΤΙ.

Αμα την βλαλω την μαμισια ψυκτρα θα μπορεσω μετα να την ξαναβαλω σε περιπτωση rma?

Τα ψυκρακια που ειδα για τις μνημες ειναι ?Κανουν δουλεια?

Η default ψυκτρα μπαινει ξανα χωρις το παραμικρο προβλημα με μεγαλη ευκολια.

Το θεμα με τις ψυκτρες της μνημης ειναι λιγο περιπλοκο . Πολλες φορες θα δεις οτι στο overclocking οι μνημες ανεβαινουν περισσοτερο χωρις ψυκτρες . Αυτο το εχουν συναντησει παρα πολλοι .

Δε γνωριζω αν υπαρχει ορος εγγυησης που να απαγορευει την αλλαγη ψυκτρας .

Η default ψυκτρα μπαινει ξανα χωρις το παραμικρο προβλημα με μεγαλη ευκολια.

Το θεμα με τις ψυκτρες της μνημης ειναι λιγο περιπλοκο . Πολλες φορες θα δεις οτι στο overclocking οι μνημες ανεβαινουν περισσοτερο χωρις ψυκτρες . Αυτο το εχουν συναντησει παρα πολλοι .

Δε γνωριζω αν υπαρχει ορος εγγυησης που να απαγορευει την αλλαγη ψυκτρας .

Και κατι τελευταιο:Το συστημα θελει και 2η θεση pci?

Οτι λεει ο τιτλος...Η καρτα ανεβαζει 100+ βαθμους(μετρημενους με το atitool) και την ψιλοφοβαμαι την δουλεια.Εχασα την προηγουμενη μην χασω και αυτη... :021:
Ειναι σιγουρο οτι πιανει 100+??Την εχεις πιασει με το χερι να δεις στο περιπου/.??

Αυτες ειναι οι ενδειξεις απο το ατιτουλ.Στον πυρηνα δειχνει 100 και εξωτερικα δειχνει 60 που ειναι οντως 60 γιατι καπου εκει εχω τον σενσορα του αερογατου που δειχνει ακριβως την ιδια θερμοκρασια οποτε δεν εχω λογο να αμφιβαλλω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.