mefistofelis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 Οτι λεει ο τιτλος...Η καρτα ανεβαζει 100+ βαθμους(μετρημενους με το atitool) και την ψιλοφοβαμαι την δουλεια.Εχασα την προηγουμενη μην χασω και αυτη... :021: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Ψάξε άν ταιριάζει στην κάρτα σου κάποια από τις παρακάτω.Zalman VF700 series ή ATI Silencer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Για τη σειρα Χ1Κ00 δεν υπαρχει silencer . Μονο το zalman vf700 , το οποιο και εχω βαλει στη X1800XL που εχω . Η θερμοκρασια επεσε περιπου 20 βαθμους σε load.Για silencer θα πρεπει να περιμενεις 1 μηνα ακομη . Ειχα στειλει mail στην Arctic cooling και μου ειχαν πει για τελη Γεναρη.Δυστυχως αλλη ψυκτρα δεν υπαρχει για τις νεες ΑΤΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Στελιο απο που την εχεις παρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Στελιο απο που την εχεις παρει?Τη zalman ??? Απο το hacshop . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αμα την βλαλω την μαμισια ψυκτρα θα μπορεσω μετα να την ξαναβαλω σε περιπτωση rma?Τα ψυκρακια που ειδα για τις μνημες ειναι ?Κανουν δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αμα την βλαλω την μαμισια ψυκτρα θα μπορεσω μετα να την ξαναβαλω σε περιπτωση rma?Τα ψυκρακια που ειδα για τις μνημες ειναι ?Κανουν δουλεια?Η default ψυκτρα μπαινει ξανα χωρις το παραμικρο προβλημα με μεγαλη ευκολια. Το θεμα με τις ψυκτρες της μνημης ειναι λιγο περιπλοκο . Πολλες φορες θα δεις οτι στο overclocking οι μνημες ανεβαινουν περισσοτερο χωρις ψυκτρες . Αυτο το εχουν συναντησει παρα πολλοι .Δε γνωριζω αν υπαρχει ορος εγγυησης που να απαγορευει την αλλαγη ψυκτρας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 2, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Η default ψυκτρα μπαινει ξανα χωρις το παραμικρο προβλημα με μεγαλη ευκολια. Το θεμα με τις ψυκτρες της μνημης ειναι λιγο περιπλοκο . Πολλες φορες θα δεις οτι στο overclocking οι μνημες ανεβαινουν περισσοτερο χωρις ψυκτρες . Αυτο το εχουν συναντησει παρα πολλοι .Δε γνωριζω αν υπαρχει ορος εγγυησης που να απαγορευει την αλλαγη ψυκτρας .Και κατι τελευταιο:Το συστημα θελει και 2η θεση pci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Το silencer ναι , το zalman νομίζω όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Ιανουάριος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Οτι λεει ο τιτλος...Η καρτα ανεβαζει 100+ βαθμους(μετρημενους με το atitool) και την ψιλοφοβαμαι την δουλεια.Εχασα την προηγουμενη μην χασω και αυτη... :021:Ειναι σιγουρο οτι πιανει 100+??Την εχεις πιασει με το χερι να δεις στο περιπου/.?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 2, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αυτες ειναι οι ενδειξεις απο το ατιτουλ.Στον πυρηνα δειχνει 100 και εξωτερικα δειχνει 60 που ειναι οντως 60 γιατι καπου εκει εχω τον σενσορα του αερογατου που δειχνει ακριβως την ιδια θερμοκρασια οποτε δεν εχω λογο να αμφιβαλλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Και κατι τελευταιο:Το συστημα θελει και 2η θεση pci?Διαστασεις ψυκτρας : 91 x 126.4 x 30 mmΗ μητρικη που εχω ειναι crossfire , οποτε τα PCI βρισκονται μακρια απο τα PCIe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 2, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Οκ thx man!Μαλλον θα την παραγγειλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.