Jump to content

Logitech Precision gaming>>>άμεση αντικατάσταση?

Necro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχει πρόβλημα το δεξί ηχείο στα ακουστικά logitech precision gaming και πρέπει να κουνάω το καλώδιο που τα συνδέει με τα pc για να δουλεύει, με πολύ κόπο ακούγεται ωστόσο, με άλλα λόγια χάλασε....έχουν εγγύηση, και τα δοκίμασα και σε άλλο pc έχουν όντως πρόβλημα...δικαιούμαι απο το e-shop.gr άμεση αντικατάσταση η θα με αρχίσουν στο ''περίμενε'' για χαζοακουστικά{είναι και απο τα ακριβά υποτίθεται :012: }

Και εγώ έτσι νομίζω γιατί άμεση αντικατάσταση κάνουν πολύ δύσκολα(Σου λέει γιατί να του δώσω εγώ free ακουστικά??)..Εδώ στα Goody's πας και σου κάνουν λάθος και αντί να σου δώσουν άλλο κάθονται μια ορε και σου βγάζουν τα περιττά που δεν ήθελες :p

Βεβαια φιλε μακάρι και να είναι αντάξει το μαγαζί(αν και δεν το νομίζω..)οποτε θα είσαι μια χαρά...Κάλη τύχη!

Δωστα τωρα για αλλαγη γιατι αν περασει ο χρονος της εγγυησης την εβαψες.Το καλωδιο σιγουρα καποια στιγμη θα ξεχαρβαλωθει εντελως.Αλλαξε το το συντομοτερο...

Ενας φιλος που ειχε παρει κατι logitech πανακριβα πριν απο 1.5 χρονο,του καηκε ο ενισχυτης και ουτε να το φτιαξουν και να τους το πληρωσει δεν δεχοντουσαν.Απλα σου αλλαζουν ολο το σετ!

Αν περασει η εγγυηση δεν ασχολουνται καθολου μα καθολου με το προβλημα...

Εγώ θα σου έλεγα να τα πας σε έναν ηλεκτρολόγο και να λύσεις το πρόβλημα σου. Το ίδιο έπαθα και εγώ με τα δικά μου (sennheiser pc165 usb) και έκλαιγα καθώς τα είχα πληρώσει 150e. Απλά οι επαφές μερικές φορες δεν κάνουν καλή επαφή. Και η τιμή για την επισκευή ήταν 3ε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.