Necro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 έχει πρόβλημα το δεξί ηχείο στα ακουστικά logitech precision gaming και πρέπει να κουνάω το καλώδιο που τα συνδέει με τα pc για να δουλεύει, με πολύ κόπο ακούγεται ωστόσο, με άλλα λόγια χάλασε....έχουν εγγύηση, και τα δοκίμασα και σε άλλο pc έχουν όντως πρόβλημα...δικαιούμαι απο το e-shop.gr άμεση αντικατάσταση η θα με αρχίσουν στο ''περίμενε'' για χαζοακουστικά{είναι και απο τα ακριβά υποτίθεται :012: }
mike79020001442169095 Ιανουάριος 1, 2006 #2 Ιανουάριος 1, 2006 νομιζω οτι θα σε εχουν στο περιμενε,πριν ποσο καιρο τα πηρες?
Εvo8-By-m-diox Ιανουάριος 1, 2006 #3 Ιανουάριος 1, 2006 Και εγώ έτσι νομίζω γιατί άμεση αντικατάσταση κάνουν πολύ δύσκολα(Σου λέει γιατί να του δώσω εγώ free ακουστικά??)..Εδώ στα Goody's πας και σου κάνουν λάθος και αντί να σου δώσουν άλλο κάθονται μια ορε και σου βγάζουν τα περιττά που δεν ήθελες Βεβαια φιλε μακάρι και να είναι αντάξει το μαγαζί(αν και δεν το νομίζω..)οποτε θα είσαι μια χαρά...Κάλη τύχη!
Necro Ιανουάριος 1, 2006 Author #4 Ιανουάριος 1, 2006 τον Αύγουστο πρέπει να τα πήρα , εννοείται πως έχω εγγύηση κτλ.
Vadergr Ιανουάριος 1, 2006 #5 Ιανουάριος 1, 2006 Δωστα τωρα για αλλαγη γιατι αν περασει ο χρονος της εγγυησης την εβαψες.Το καλωδιο σιγουρα καποια στιγμη θα ξεχαρβαλωθει εντελως.Αλλαξε το το συντομοτερο...Ενας φιλος που ειχε παρει κατι logitech πανακριβα πριν απο 1.5 χρονο,του καηκε ο ενισχυτης και ουτε να το φτιαξουν και να τους το πληρωσει δεν δεχοντουσαν.Απλα σου αλλαζουν ολο το σετ!Αν περασει η εγγυηση δεν ασχολουνται καθολου μα καθολου με το προβλημα...
cabrinha Ιανουάριος 1, 2006 #6 Ιανουάριος 1, 2006 Εγώ θα σου έλεγα να τα πας σε έναν ηλεκτρολόγο και να λύσεις το πρόβλημα σου. Το ίδιο έπαθα και εγώ με τα δικά μου (sennheiser pc165 usb) και έκλαιγα καθώς τα είχα πληρώσει 150e. Απλά οι επαφές μερικές φορες δεν κάνουν καλή επαφή. Και η τιμή για την επισκευή ήταν 3ε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.