Anexitilos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 ΤΕΣΤ1 είναι το τεστ (ταχύτητα μεταφοράς) με cd στο sony dvd-rom, ίδιες γραμμές βγήκαν και στο τεστ με cd για το DVD-RW (Toshiba) –καλά δεν είναι? ΤΕΣΤ2 Αυτό το τεστ^ στο Sony DVD-rom έγινε με ένα δισκάκι DVD-r, video mpeg2 Περίπου την ίδια εικόνα πήρα και από το τεστ με το Toshiba (πιο ομαλή γραμμή αλλά με πολλά «δοντάκια» επίσης) Μερικά σχόλια. Όταν αντιγράφω από σκληρό δίσκο σε DVD ή cd όλα είναι άψογα 98% στα8ερο buffer, και πάντα μέσα στους λογικούς χρόνους. Όταν πάω να ριπάρω ακόμα και not encrypted DVD ταινίες στον σκληρό με το DVD shrink 3.2 μου κάνει 30-40 λεπτά να κάνει open το DVD !!! και σχεδόν 42 hours να ripάρει την ταινία (!!!) ΑΚΥΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ! (-Ε Λ Ε Ο Σ που λέμε και εμείς οι L2…) Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι με software ή δικές μου (κατά-)λάθος ρυθμίσεις? ΥΓ. Και τα 2 drives είναι σχεδόν καινούρια. Με το αντιγραφικό έχω γράψει 5 DVD και κάνα 15άρι cd. To Sony απτην άλλη είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ (από αλλαγή) 2 ημερών δεν εχω ripάρει απολύτως τπτ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Ιανουάριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 μισο να καταλαβω τι απο ολα θες να καταλαβεις...1ον γιατι αργει οταν διαβαζει DVD ή οταν το γραφει?γιατι αυτα τα 2 ειναι τελειως ασχετα μεταξυ τους 2ον για ποιο απο τα 2 DVD μιλας για οταν διαβαζει??για το Sony ή το Toshiba?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Ιανουάριος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Μηπως τα drives σου το εχουν γυρισει σε PIO mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anexitilos Ιανουάριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Πως τα γυρνάω από pio mode σε...?Το πρόβλημα είναι πως είναι σχεδόν καινούρια μηχανήματα και μου βγάζουν πολλά σφάλματα πολλούς κυκλικούς πλεονασμούς και είναi πολύ αργά στο rip ταινιών ακόμα και σε NOT encrypted ταινίες. Επίσεις έχω πρόβλημα με το disc copy (από cd σε cd) κολλάει στο lead in και απλά μετράει ο χρόνος χωρίς να κινούνται οι μπάρες. Όταν γράφω cd ή dvd από το σκληρό (πχ κάνω backup mp3 ) εκεί δουλέυουν όλα ρολόιΒγάλτε άκρη.... εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πλέονΥΓ. οι 2 φωτο είναι από δοκιμή την μια με cd στο sony και την άλλη με dvd στο sony. Με τα ίδια ακριβώς δισκάκια έκανα τα αντίστοιχα τεστ και στο Toshiba και πήρα περίπου τα ίδια αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Ιανουάριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 απο cd σε cd logiko ειναι να εργη λιγο περισσοτερο γιατι το IO control unit της CPU πρεπει να συνεργαστει αναμεσα στα 2 dvd rom ενω οταν προκειται για τον σκληρο παιρνει λιγοτερους πορους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Το προβλημα σου νομιζω οτι εγκειται στη χαμηλη ταχυτητα μεταφορας δεδομενων οπως φαινεται και στο data transfer test του NCDS. Καταρχην δοκιμασε να δεις αν οι οδηγοι σου βρισκονται σε ΡΙΟ. Περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να διαβασεις στο terminology FAQ που ειναι sticky λιγο πιο πανω σε αυτο το forum. Θα πρεπει να τα βαλεις σε DMA mode.Καλο θα ηταν να μη γραφεις on the fly τουλαχιστον μεχρι να διορθωσεις το προβλημα - ακομα και να μην υπαρχει καποιο προβλημα μια τετοια εγγραφη προυποθετει οτι οι οδηγοι βρισκονται σε διαφορετικο controller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Ιανουάριος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 το ιδιο προβλημα ειχα και εγω καποτε ακριβωσ το ιδιο σιγουρα σε εχει ριξει σε pio.γενικα απεφευγε ομως τετοιες μαρκες στα drives προτιμησε nec-plextor-teac-pioneer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.