deadlock7 Ιανουάριος 6, 2006 #41 Ιανουάριος 6, 2006 Φιλε μου κανε το συστημα σου σταθερο για λιγο(με παραπανω ρευμα) και βαλε ξανα το bios μεσω δισκετας/cd με παραμετρους..οχι απο τα windows!Mετα κανε ccmos και βλεπεις αν αλλαξε κατι!Επισης βαλε μονο ενα dimm στο slot2(πορτοκαλι..αυτο που ειναι πιο μακρια απ'τον επεξεργαστη) για να δουμε αν φταινε και οι μνημες(αν και κανονικα στα 2 κολλαει).Δεν πιστευω οτι εχει προβλημα ο επεξεργαστης παντως..πιο πιθανο μου ακουγεται για μητρικη-τροφοδοτικο!
Pieros Ιανουάριος 6, 2006 Author #42 Ιανουάριος 6, 2006 Υπαρχει διαφορά σε βιος απντειτ μεσα απο γιντοους κ απο ντοσ? Επίσης έχω δοκιμάσει κ με ένα ντιμ αλλά γιατι μονο στο σλοτ 2?
Stelaras Ιανουάριος 6, 2006 #43 Ιανουάριος 6, 2006 ωραία k πως εξηγείται το γεγονός ότι όταν κολλάει το pc λόγο ο/cing μετά δεν ανοίγει με tpt. παραμένουν 5 λαμπάκια αναμμένα(κόκκινα) k δεν ξεκινάει ότι k να κάνω?Και το δικο μου ετσι συμπεριφερεται , κυριως οταν ειναι προβλημα λογω μνημων .
Pieros Ιανουάριος 6, 2006 Author #45 Ιανουάριος 6, 2006 Συμπερασμα φτάίνε οι twinmos BH5? Στέλιε βλέπω να έχεις επισκέπτη το ΣΚ σπίτι σου
Pieros Ιανουάριος 6, 2006 Author #46 Ιανουάριος 6, 2006 αλλα κ με μια 256 απλη που ειχα 2100 ο Η/Υ δεν άνοιγε έμενε κολλημένος.Να πάω να αλλάξω την μητρική ή θα είναι λάθος?
Pieros Ιανουάριος 8, 2006 Author #47 Ιανουάριος 8, 2006 Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι ο επεξεργαστής δεν γούσταρε την μνήμη κ το αντίστοφο. Το θετικό είναι ότι κατάλαβα ότι τα παλιά ΒΗ5 που έχω κ οχι υττ πρέπει να πηγαίνουν καλά. Με 3,2 δουλέoυν σταθερά κ χωρίς spreaders απλά με 80αρη Ενερμαξ
TASOS Ιανουάριος 8, 2006 #48 Ιανουάριος 8, 2006 Αρα το πρόβλημα σου λύθηκε :098: Εν τω μεταξύ....δυνατό σε κόβω για ψύξη με αέρα.Αλλά και τα BH-5 σου ...πάνε πολύ καλά για 3,2volt.Ευγε νέε μου :033:
Pieros Ιανουάριος 9, 2006 Author #49 Ιανουάριος 9, 2006 Σε ευχαριστώ Τάσο μου αλλά η χαρά μου δεν κράτησε για πολύ.Εκεί που ανέβαζα fsb να δω που θα πάνε με 3,2 τρώω ένα πάγωμα κ από τότε το Pc δεν παίρνει καμία ρύθμιση. Για να δουλέψει τα πάντ πρέπει να είναι default. Με μία παραπάνω ρυθμιση δεν βλέπω καν την εικόνα των windows.Λες να τα έχει παίξει το Μ/Β?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.