Jump to content

9700pro The defeat.

alex_000

Recommended Posts

O Τιτλος αναφέρεται στην Ητα που έφαγε η 9700προ μου.

Εκει που ελιωνα στο UT2004 ξαφνου τρώει το pc ενα reset. Ξαναμπαινει win ολα καλά (ίσα ισα που σηκωσα ενα φρύδι) αλλά μόλις δοκιμάζω να ξανατρέξω το UT τρώει ήτα. Black screen και παπαλα. τραβάω ενα ρεσετ και δεν μπαινει windows. Μπαινω safe mode κανω uninstall τα κερατά μου (μεχρι και chipset driver) μπαινω win κανονικά τα ξαναπαιρνάω όλα , παω να τρέξω unreal παπαλα τα ιδια. Τρεχω ενα HL2 για δοκιμή μετα το ρεσετ παλι black screen. Την βγαζω την ξαναβάζω, αλλάζω γραμμη τροφοδοσιας τιποτα.

Τραβαω ενα φορματ.

Ξαναπερναω drivers σεα μεα, παω να τρεξω 3dmark2001 βγαζει την "κοκκινη" οθόνη πρίν αρχίσει τα τεστ , μετα .... black screen τα ίδια.

Πάει λέω η κάρτα κρίμα και ηθελα να την κρατήσω κανα 6μηνο ακόμα. Περνω τηλ ενα παλικάρι την παω απο εκει την βάζουμε στο PC του και τρώει ήτα μετο που ανοιγουμε το pc ισα ισα που ειδαμε την αρχική οθόνη και μετα αρχισε τα βαδ$δ!*φδαααα$5.

Κοιταω την γραμη που εδινε στην κάρτα βλέπω 2 σκληρούς στα εναπομείναντα μόλεξ. (η 9700προ παιρνει ρευμα απο το μικρό μολεχακι που χρησιμοποιεί και το floppy). Λεω βγαλε ρε παλικάρι κανα σκληρο τα εφτησε το 350ρι σου. Βγαζει, μπαινουμε win πάμε να τρέξουμε κανα game τα ιδια black screen. Σκατά ξενερώνω φευγώ, γυρνάω σπίτι. Λεω αντε να κάνω την τελευταία προσπάθεια την βαζω επάνω , τραβαω ενα 3δμαρκ παιζει. Δεν εκπλήσομαι καθώς εχω ξαναδεί ανάσταση όταν ο 2600+ δεν επαιζε πουθενα όταν εφαγε ήτα αλλά την επομενη μέρα άλλαξε γνώμη. Τραβαει κάνα 2 ρεσετ πανω στα τέστ, κουνάω λίγο το καλώδιο και παίζει κανονικά τώρα (φυσικά δεν χαιρομαι ακόμα ειναι πολύ πιθανό να αρχισει τα ρεσετ ή να ξαναπάει για νανι αλλά κατι παει να γίνει).

Ωραια αφου σας εσπασα τα @@ ώρα για την ερώτηση.

Θελω μια καλήγ συμβουλή ωστε να βελτιωσω την αγογιμότητα μεταξύ της κάρτας και του μολεξ. Εξηγώ , το μόλεξ δεν κανει πάντα καλά επαφή και θέλω ενα τρόπο να τελιώσω με αυτή την ιστορία. Το πρόβλημα ειναι ότι οι τρύπες του μολεχ ειναι πολύ μικρές (και τα συρματάκια της καρτας λεπτά και εβαίσθητα) και θελω να το κάνω με ένα τρόπο που δεν θα χειροτερέψει την υπάρχουσα κωλοκατάσταση.

Αυτα περίμενω συμβουλές και μην ξεχάσω πωλειται HIS excalibur 9700προ 110 ευρώ (ΤΖΑΜΠΑ ΤΡΕΧΤΕ) :D :D

Αρχική απάντηση από chroma

Σπρευ για επαφές, θα το βρείς παντού από ηλεκτρονικά μέχρι βιντεο κλάμπ (μη το πάρεις από βιντεο κλαμπ θα στον πιάσουν καλά).

thanks billy θα πεταχτώ σε ενα μαγαζί εδω πιο κάτω. ;)

To σκέυτηκα να βγάλω το κολητήρι αλλά ετσι η καρτα θα μεινει μόνιμη στο pc :D

τα συρματάκια ειναι πολύ λεπτα. και βραχυκύκλωμα παιζει να γίνει και θα μασήσουνε αν πάω να ξαναβγάλω κάποτε την κάρτα.

Φιλε Αλεξη η περιπτωση σου ειναι πολυ σοβαρη Μετα το προηγουμενο χτυπημα ( το πισι που αγορασε η κοπελια σου εννοω) τωρα αυτο

Μαλον σε εχει ματιαξει καποιος αποο την σκοτεινη μερια :woot:

Ελα αυριο στην κοπη της πιτας να ξεματιαξει ο ΑΜΔπαπας (ακα endu) να δεις λυτρωση

Υ.γ θα εχει πολυ κοσμο λεμε

Αρχική απάντηση από eleven

Φιλε Αλεξη η περιπτωση σου ειναι πολυ σοβαρη Μετα το προηγουμενο χτυπημα ( το πισι που αγορασε η κοπελια σου εννοω) τωρα αυτο

Μαλον σε εχει ματιαξει καποιος αποο την σκοτεινη μερια :woot:

Ελα αυριο στην κοπη της πιτας να ξεματιαξει ο ΑΜΔπαπας (ακα endu) να δεις λυτρωση

Υ.γ θα εχει πολυ κοσμο λεμε

Mιχάλη εχω εκδόσει ήδη δελτίο τυπου στο αντιστοιχο thread που δηλώνει ότι θα ειμαι εκει :D

Οσο για την κοπέλα δεν με χαλάει καθόλου να παιζω UT και farcry οταν παω εκει (και σε 1280χ1024 παρακαλώ ):D

To Molex έχει τρύπες, no ελάσματα there. Να στραβώσω της κάρτας αποκλείεται δεν θα κερδισω κάτι. Πήρα το σπρέι θα το χρησιμοποιήσω οταν ξαναδώ πρόβλημα. Ο τυπάς μου ειπε ότι εχει "υγρο" και "ξηρό" και συμφωνα με αυτόν το ξηρό ειναι καλύτερο για "ηλεκτρονικά" . Δεν τους εμπιστεύομαι και πολύ αλλά λόγω ελλειψης γνωσεων περι του αντικειμένου το τσίμπησα.

Σημερα ετρεχε 3 ωρες 3δμαρκ και δεν υπήρχε κανενα προβλημα... τι να πώ...

*ΜΠΑΜΠ*

Η κάρτα έπαιξε ξανα αλλά εχει λίωσει στα κολλήματα και στα πετάγματα στο desktop. Ειδα και απόειδα μέχρι που συνεννοήθηκα με ενα παλικάρι και μου εδωσε την 9700προ του για δοκιμη.

ΤΑ ΙΔΙΑ.

Τζαμπα το παίδεμα, η καρτα ειναι οκ . Το pc εβγαλε κανα 2ωράκι prime και τωρα δεν ξερω τι μπορει να φταίει. Θα παρω ενα πολύμετρο αυριο να μετρήσω τάσεις αν και μου φένεται περιεργο το τροφο ξαφνικά να αρχισε να τον παιζει. (και δεν ειναι κανα μαπα - HEC 425 )

απο κει και πέρα βλέπουμε...

Προφανώς, απλα αφου το prime δειχνει να ειναι οκ θα δω πρώτα τις τάσεις σε 3δ και αν ειναι όλα καλα βλέπουμε.

Εχω τραβήξει και ενα μεμτεστ και η μνημη φενεται οκ.

Μπραβο τε HEC γαμ@ει καλά ειχε πει ο Bαγκ...

Idle -12.41

Full -12.48

Idle -5.02

Full -5.00 ακριβώς.

Δυο ερωτήσεις. 1)Πως μετράω την 3.3 ? (Το πορτοκαλί καλώδιο στο μολεχ δεν ειναι πρσβάσιμο γιατι εχει πολύ μικρή τρύπα.)

2) Η 9700προ παιρνει ρευμα απο την 5αρα όπως θυμάμαι?

(Ευχαριστώ τους sisman Και jax που μου θύμησαν το μαγαζί που ηταν κατω απο την μύτη μου και πηρα πολύμετρο με 7e :D )

Alex για να μετρησεις την 3.3, χωσε την μυτη απο το πολυμετρο μεσα στο πλαστικο, απο την μερια που μπαινει το καλωδιο. Μετρα καλυτερα αν θελεις ΠΑΝΩ στην mobo στο 20pin ΑΤΧ καλωδιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.