Jump to content

ερωτηση για zalman cnps7000b-cu

Braveheart

Recommended Posts

Λοιπον μαζι με κατι new αγορες που εκανα αγορασα και την παραπανω zalman για τον νεο μου επεξεργαστη χ2 4400. Πριν την αγορασω κοιταξα εαν την υποστηριζει η mobo μου (msi k8n sli platinum) οπου και την υποστηριζει. Αλλα τωρα που την αγορασα μου φαινετε καπως βαρια ζυγιζει περιπου 770 γραμμαρια, και λεω μηπως γινει καμια ζημια στην mobo απο το βαρος της zalman. Τι λετε να την βαλω ή οχι?

πω αστα να πανε. Μολις τωρα ειδα οτι το μεγιστο βαρος που αντεχει μια mobo 939 ειναι 450g και η zalman ζυγιζει 755g ακριβως δηλαδη 305g παρα πανω!!!

Δηλαδη αμα γινει κανα σεισμος και κουνηθει το case θα γινει κολαση μεσα στο case.

Μπα βλεπω πηγαν τζαμπα τα 38 ευρουλακια μου γμτ. Αν δεν φοβουμουν τα 2500 ευρω που εχω ριξει σε αυτο το ριμαδοpc θα την εβαζα, αλλα τωρα με ''παει να''.

Δηλαδη αμα γινει κανα σεισμος και κουνηθει το case θα γινει κολαση μεσα στο case.

:044: :044: :044: :044: :044: :044:

Πολοί την έχουν αυτη την ψύκτρα και δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα αλλά καταλαβαίνω τον φόβο σου. Αν θες πούλα την και πάρε την Gigabyte G-power με 30 ευρό.

Μη τρελαθούμε ρε παιδιά, είχα 1 κιλό ψύκτρα σε 2 διαφορετικές mombo για 2+ χρόνια τίποτα δεν πάθανε! Όλες οι mombo λένε ότι αντέχουν 450 +/- 10%.

τη συγκεκριμένη της zalman την έχω δοκιμάσει και έκανα το πύργο και βόλτες τότε, ίσα ίσα μια χαρά κάθεται και όπως είναι το σχήμα γίνεται καλύτερη κατανομή βάρους σε σχέση με κάτι με άλλες.

εχω το asus s-presso (ειναι ενα small factor Pc, σαν κυβος) εχει την μητρικη της asus η οποια ειναι οριζοντια, οποτε το βαρος μπορω να πω οτι με διευκολυνει :)

εχει μεσα μια ψυχτρα η οποια αν και ειναι σχετικα ηρεμη και ποτε δεν εχει τρεξει με την μεγιστη ταχυτητα της θα ηθελα να ξερω εαν μπορω να τοποθετησω την συγκεκριμενη ψυχτρα στην μητρικη μου spresso_mobo_big.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.