Jump to content

Sepron 32bit or 64 bit

Sephiroth1442169134

Recommended Posts

Ρε παιδες εχω χασει την Μπαλα με εσας :D θα ηθελα την βοηθεια σας δηλαδη πηγα στο e-shop,plaisio k.a και είδα οτι oi Sepron βγηκανε σα 64Bit σημερα που πηγα με εναν φιλο στα μαγαζια (Λεσβο) Ασχετοι εντελως μαλον μ λεγανε οτι οι Sepron einai 32 bit.Και ετσι εχω μπερδευτει .Χεμπερδεψτε με :D.

το παιδι απ οσο καταλαβα του ειπαν πως καποιοι sempron σε ενα μαγαζι ηταν 32 Bit...Πιθανον και να ηταν αληθεια...εαν ηταν socket A ειναι 32 bit...Σε 754 ειναι ολοι 64 bit?

Σε Socket A σαφώς και δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν 64άμπιτοι. Στο Socket 754 υπάρχουν και 32bit και 64bit αν και πλέον στα μαγαζιά μάλλον μόνο 64άμπιτους θα δεις...

RPG παιχνιδια πιστευω θα παιζει χαλαρα γιατι τα περισοτερα που εχω δει ειναι χαμηλα σε απαιτησεις, το μονο απαιτητικο που ειδα ειναι το LineAge και οι απαιτησεις του ειναι κυριως σε μνημη και σε συνδεση :D το δικο μου συστημα δεν το εχω δει να κολωνει σε κανενα rpg

ok ρε παιδια Thnx και αν μπορει καπιος ας μ πει τα RPG κιριως Games αλλα και games οπως "Call of duty II" px h "NFSMW" με Medium details εστω με μια 6600GT AGP

δεν θα τα παιζει μια χαρα?

με εναν semporan64 2800+@ 2100 με της ραμ 1:1 σε 32μπιτα παραθύρια , με 1*512 απατσερ 3-4-4-8 , μια 9800προ με τα ρολογια σta defaults επαιζα nfsmw 1024*768 και ολα στο φουλ με καποια μικρα κοληματάκια (λογω ραμ δεν εφτανε το 512αρι)αλλα οκ !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.