Jump to content

Ένας ακόμη Opteron

Bechli1442169120

Recommended Posts

Π-Ο-Λ-Υ-Μ-Ε-Τ-Ρ-Ο. Άμα πίστευα το cpu-z ακόμη θα νόμιζα ότι ο CABNE μου δούλευε με 1.47. Ναι πώς!. Για δοκιμάστε 1.38 σε load!!! Πολύ μετρο για να ξέρεις πού πατάς. 1.55 δεν είναι πολύ αλλά από ό,τι βλέπεις δεν είσαι σταθερός εκεί. Το snm θα σε γονατίσει σε 100% ειδικά αν του βάλεις Long.

ENTIT είναι πολύ άτιμο το fpu test. Θορ προτιμώ τα γρήγορα για μια πρώτη ματιά και το 32M κάνει μισάωρο. Δώσε μέχρι 1.6 φίλε και δες τι μπορεί να γίνει. Σιγούρεψε ότι δε σε κρατάνε οι μνήμες σου.

Στέπινκ?

το 1.55 τις DFI μου πάντως κάνει τον CABYE μου να βαράει 60 στα 10*315

δυστυχώς θέλω αθόρυβη την Venus12 και παραμένω στις 2.500 στροφές 10x280 και default τάση...

Δε μας είπες ποιος CABYE είναι όμως. Απλά μας άφησες να μας τρέχουν τα σάλια. Ακούς εκεί μαμά ρεύμα. Αίσχος. Φέρτον μου τώρα να τον σπάσω...!!!(κλαψψψψ)

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά θα ήθελα ένα dos utility κάτι σαν το memtest για να τεστάρω cpu πριν μπω στα windows...

Παρεπιπτοντως ο Opteron είναι CABNE 0544 EPMW.Στο spi32M τελειώνει τo loop 7 και μετά μου βγάζει error NOT EXACT IN ROUND. Την τάση την κατέβασα στα 1.520(βάση του CPU-Z στο ΒΙΟS το έχω 1.50)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.