louis_gas Ιανουάριος 25, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 εγω χρησιμοποιω το fair use Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Ιανουάριος 26, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Να ρωτήσω κι εγώ δυο - τρία (noob) πραγματάκια, μήπως ξέρει κανείς:Στο Gordian Knot, από που επιλέγουμε τη συμπίεση ήχου? Απ' το μενού Bitrate όπου επιλέγεις Audio A>bitrate ή απ' το μενού που βγάζει μετά το save&encode? (στο τελευταίο έχει και επιλογή για ogg) Στο τελικό .avi μου βγάζει και υπότιτλους. Μπορώ να τους αφαιρέσω?Αν η εικόνα είναι interlaced, επιλέγω kernel deinterlace ή field deinterlace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιανουάριος 27, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Επισυνάπτω το link από έναν οδηγό που έχω γράψει που πιστεύω μπορεί να σου λύσει αρκετές απορίες zavara.Πάτα με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Φεβρουάριος 2, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Εγώ πάντως προτιμώ τον manual τρόπο: Avisynth + VirtualdubmodΓια τους νιούμπηδες το ιδανικό μάλλον είναι το Auto gordian knot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.