Jump to content

Ποια από τις δύο κάρτες ήχου;

ngiagas

Recommended Posts

Εχω βρεί στην ίδια τιμή (69 €) την audigy 2 ZS και την audigy 4 (bulk και οι δύο)

Ποια να προτιμήσω; Η audigy 2 ΖS είναι χωρίς τα συνοδευτικά CD (drivers κλπ) ενώ η 4 χωρίς το τηλεκοντρόλ της ρεταιλ εκδοσης.

Εγώ στην θέση σου θα έπερνα την 2 zs διότι είναι δοκιμασμένη. H 4 δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει παραπάνω. Φυσικά αυτό είναι δικιά μου γνώμη και μπορεί να έχω και άδικο.

Ευχαριστώ Bechli. Το ότι δεν έχει όμως συνοδευτικά cd δεν είναι πρόβλημα; Που θα βρώ τους drivers και όλο το σχετικο software πχ. MediaSourse;

για αυτο υπάρχει το site της Creative :040:

ρίξε μια ματιά εδω~>http://gr.europe.creative.com/support/downloads/

για αυτο υπάρχει το site της Creative :040:

ρίξε μια ματιά εδω~>http://gr.europe.creative.com/support/downloads/

Και αλλοι δοκιμασανε να κατεβασουν ΑΥΤΟΥΣ τους drivers και στο τελος διαπυστωσανε πως ειναι ΜΟΝΟ update για τους CD Drivers .... Αλλιως πρεπει να στειλεις τα σειριακα της καρτας στην Creative και αυτη μετα να σε χρεωσει μεταφορικα κτλ κτλ για να σου αποστειλει επιτελους αυτους τους πολυποθυτους drivers.... Μπορει να κανω και λαθος .... αλλα για δοκιμαστε οι κατοχοι AUDIZY να βαλετε τους drivers απο το Creative site αλλα ΧΩΡΙΣ να εχετε εγκαταστησει νωριτερα τους drivers απο το CD.....xexexee θα πεσουν πολλα γελεια .... :098: :074: :004:

Και αλλοι δοκιμασανε να κατεβασουν ΑΥΤΟΥΣ τους drivers και στο τελος διαπυστωσανε πως ειναι ΜΟΝΟ update για τους CD Drivers ....

Αυτό φοβάμαι κι εγώ.. Είναι όντως οι drivers ή απλά τα update τους;

Εγώ λέω μακριά από Audigy!

->Μεγάλο Latency

->Full PCI utilization με αποτέλεσμα κόλλημα στα Windows και στα παιχνίδια.

->Ανύπαρκτο PCI IRQ Sharing

->Κακοφτιαγμένους Drivers.

Me 118E παίρνεις την M-Audio Revolution 7.1 όπου είναι πολύ καλύτερες από όλες τις Audigy. Και με 94Ε παίρνεις της Revolution 5.1. Από την Ελλίνα φυσικά

Αν δεν διαθέτεις τόσα μπορείς να πάρεις και οτιδήποτε άλλο σε 7.1 εκτός Creative.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.