Jump to content

σληρος δισκος εγκατασταση

tege

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα σας , ηθελα μια βοηθεια για ενα νεο συστημα που συνθεσα τωρα και δεν γνωριζω αν μπορω να το κανω αυτο :

μπορω να βαλω στο καινουργιο pc τον σκληρο που εχω απο το παλιο pc που ειναι εγκατεστημενα ολα και τα windows και τα υπολοιπα?? γινεται αυτο??

Φυσικά και γίνεται...

Απλά καλό θα ήταν πρώτα να κάνεις ένα unistall τους παλιούς drivers (π.χ. vga, sound, lan) από το παλιό και μετά να το βάλεις στον καινούριο.

Βέβαια, και τα φρεσκοφορμαρισμένα ΧΡ έχουν τη γλύκα τους...

μπορείς να το κάνεις αλλά δεν προτείνεται...

ακόμα και να αφαιρέσεις τα όλους τους οδηγούς από μέσα σε καμία περίπτωση δε θα δουλέψει απροβημάτιστα.

γενικώς σε μαζικές αναβαθμίσεις η επανεγκατάσταση του λειτουργικού είναι μονόδρομος.

δεν θα το κανω αφου δεν το βλεπω να προτεινεται, θα περασω τα xp στον καινουργιο δισκο. τωρα θελω τη βοηθεια σας πως να χωρισω τον δισκο αυτον στα δυο δεν θυμαμαι και μετα αφου τελειωσω με τα βασικα μπορω να βαλω τον παλιο επανω για να μεταφερω τα αρχεια που θελω στον καινουργιο η θα εχω προβλημα που εχει επανω και ο παλιος τα xp??

Γίνεται και πολύ καλά μάλιστα. Δεν χρειάζεται καν να βγάλεις παλιους drivers. Κοίτα , με το που το βάλεις , θα πάρεις μπλέ οθόνη λόγω διαφορετικών οδηγών. Απλά κάνε boot με cd των ΧΡ και εκγατάσταση ( οχι repair) και σε κάποια φάση θα ψάξει για παλιο/υπάρχον λειτουργικό. Εκεί θα σου βγάλει επιλογή αν θές να διορθώσεις την υπάρχουσα οπότε επιλέγεις θετικά και στην πορεία μόνο του βγάζει τα παλιά dll και βάζει τα ανάλογα με το υλικό που έχεις. Μόλις τελειώσει απλά περνάς τους νέους drivers και παίζει κανονικά....

Το έχω κάνει άπειρες φορές και με όλα τα λειτουργικά....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.