ea6gka Ιανουάριος 20, 2005 #21 Ιανουάριος 20, 2005 ROFL, δηλαδη πως μετρας την ποιοτητα κατασκευης ενος επεξεργαστη? που το καταλαβες εσυ κοιταξες με μικροσκοπιο τη σιλοκονη και ειδες σκουπιδακια και σουσαμι απο το κουλουρι που ετρωγε ο μηχανικος και κατα λαθος πεσαν πανω στη σιλοκονη? Το αλλο το κουφο πως ηταν πιο γρηγορος ο 2600+ στα windows απο το Ρ4 πως εγινε , μηπως ειχες μονο πασιεντζα στον ΧΡ? ρε θα μας τρελανετε μερικοι ρεεεεε
steve_m Ιανουάριος 20, 2005 #22 Ιανουάριος 20, 2005 Στα λογια μου ερχεσαι..κοιτωντας λοιπον με πολυ μεγαλη προσοχη και με την παρανομη χρηση ηλεκτρονικου μικροσκοπιου της σχολης μου διαπιστωσα ποιο ακριβως ηταν το φαγητο που ειχαν φαει οι μηχανικοι της ιντελ εκεινο το πρωι της ταδε βδομαδας παραγωγης και σα να μην εφτανε αυτο θα πρεπει να ειχαν συνοδεψει το γευμα και απο αφθονη ποσοτητα ξανθιας μπυρας βαυαριας στερεοποιημενα μορια της οποιας εντοπιστικαν στην επιφανεια της σιλικονης!
amartolos Ιανουάριος 20, 2005 #23 Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 12:44] Η Asus δείχνει 7 βαθμούς κάτω, δηλαδή για να βρείς τη πραγματική θερμοκρασία προσθέτεις 7 αν ειναι ετσι τοτε οι δικες μου θερμοκρασιες (p4 north )ηταν με την stock ψυκτρα 52 idle kai 72 full load σε μαμα speed!!αρα μαλλον δεν ισχυει...
Nos-Dio Ιανουάριος 20, 2005 #24 Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ROFL, δηλαδη πως μετρας την ποιοτητα κατασκευης ενος επεξεργαστη? που το καταλαβες εσυ κοιταξες με μικροσκοπιο τη σιλοκονη και ειδες σκουπιδακια και σουσαμι απο το κουλουρι που ετρωγε ο μηχανικος και κατα λαθος πεσαν πανω στη σιλοκονη? Το αλλο το κουφο πως ηταν πιο γρηγορος ο 2600+ στα windows απο το Ρ4 πως εγινε , μηπως ειχες μονο πασιεντζα στον ΧΡ? ρε θα μας τρελανετε μερικοι ρεεεεε και που σαι ακομα...Κακη η ποιοτητα του Ιντελ...Παντως ρε παιδια ελικρινα πως διαλο καταλαβαινετε την διαφορα στα παιχνιδια εφοσον δεν ειχατε προβλημα πριν??Δηλαδη πως καταλαβαινετε τα παραπανω fps αφου το παιζετε στις ιδιες ρυθμισεις??
voudas Ιανουάριος 20, 2005 #25 Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 16:17] βαρος επεξεργαστη(μηδαμινο) rma γρήγορα... έπεσες στις λεγόμενες "κούφιες παρτίδες"....:bye:
steve_m Ιανουάριος 20, 2005 #26 Ιανουάριος 20, 2005 Εχεις δικιο voudas ειναι κουφιο ρε φιλαρακο,λειπουν και τα πινακια!
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #27 Ιανουάριος 20, 2005 γιατι γουσταρετε να μαματε τα θρεντ.......ενω ξεκινανε καλα τα σκιζετε.......ελεος ρε γμτ:cry:
Chris2004 Ιανουάριος 20, 2005 #28 Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από steve_m1)Υμαρτον τι θορυβος ειναι αυτος,η ψυχτρα ειναι πιο μεγαλη και απο το volcano12 που ειχα καποτε στον xp,βεβαια οταν λειτουργει στις 3000 στροφες ολα καλα,αλλα οταν λειτουργει στις 5000 τοτε το κουτι απογειωνεται!!Μέσα απο το Bios μπορείς να κανονίσεις τις μέγιστες στροφές του ανεμιστήρα3)στην κωδικοποιηση ταινιας με το clonedvd κανει ενα λεπτο πιο γρηγορα απο το συστημα της υπογραφης μου2 ταυτόχρονα δοκίμασες;4)στα windows και στις λοιπες εφαρμογες γραφειου ειναι πιο αργος και απο τον athlon xp 2600+ που ειχα καποτε LoooooL Έλεος μας δουλεύεις;;;;Ο P4 2.6c είχε παραπλήσιες επιδόσεις με τον 3200+ ΧP και εσύ μας συγκρίνεις 2600+ με 3.0 Ghz5)Στα παιχνιδια η διαφορα ειναι εμφανης υπερ του socket 754 του συστηματος της υπογραφης παρολο που συγκρινω 6600Gt με 9800pro (αυτο με παραξενευει καθως σε ολα τα benchmarks η 6600gt ειναι 2500 ποντους πιο πανω απο την 9800προ) Καταρχήν συγκρίνεις 3.0 με 3200+ και 1024 RAM.Κατα δεύτερον πού είδες εσύ την υπεροχή του συστήματος; Στα FPS; στο Loading Τime πού; Λές αόριστα ότι είχε υπεροχή....μάλιστα.... η 6600GT πάντως πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις έχει με την 9800pro.6)αρνητικη εντυπωση μου εκανη η ποιοτητα κατασκευης τοσο του επεξεργαστη οσο και της λοιπης συσκευασιας της intel (κουτι επεξεργαστη οδηγιες,τοποθετηση ψυχτρας με πλαστικες βιδες! ,βαρος επεξεργαστη(μηδαμινο) Τελος σιγουρα δε μετανιωνω για την αγορα μου καθως παντα ηθελα να ξαναδοκιμασω intel απλα κατι μου εχει ξυνισει... Σου έκανε αρνητική εντύπωση το βάρος ε; Απο δώ και πέρα θα παίρνουμε ζυγαριά μαζι όταν αγοράζουμε CPU.....ποιότητα κατασκευής επεξεργαστή; Ρε μεγάλε άνοιξες το Heatspreader και ανέλυσες τους τρανζίστορς με μικροσκόπιο; μωρέ μπράβο....Καλα θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή....
yannis76 Ιανουάριος 21, 2005 Author #29 Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio και που σαι ακομα...Κακη η ποιοτητα του Ιντελ...Παντως ρε παιδια ελικρινα πως διαλο καταλαβαινετε την διαφορα στα παιχνιδια εφοσον δεν ειχατε προβλημα πριν??Δηλαδη πως καταλαβαινετε τα παραπανω fps αφου το παιζετε στις ιδιες ρυθμισεις?? Ειδικά για τα παιχνίδια, αν με κάποιο περνάς αρκετές ώρες τότε τη διαφορά την καταλαβαίνεις και εγώ στο Fifa 2005 με τον Athlon έπαθα το πρώτο "σοκ" γιατί μέσα μου πίστευα ότι δεν θα υπάρχουν διαφορές. Σιγα, τι Pentium4 τι Α64...Και ομως υπάρχουν σημεία που στο P4 το παιχνίδι ψιλοκόλλαγε ενώ με τον A64 είναι ομαλότατο
tolispl Ιανουάριος 21, 2005 #30 Ιανουάριος 21, 2005 με επεξεργασια βιντεο τι κανει ο a64:::::με canopus kai premiere::: :(
Nos-Dio Ιανουάριος 21, 2005 #31 Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από yannis76 Ειδικά για τα παιχνίδια, αν με κάποιο περνάς αρκετές ώρες τότε τη διαφορά την καταλαβαίνεις και εγώ στο Fifa 2005 με τον Athlon έπαθα το πρώτο "σοκ" γιατί μέσα μου πίστευα ότι δεν θα υπάρχουν διαφορές. Σιγα, τι Pentium4 τι Α64...Και ομως υπάρχουν σημεία που στο P4 το παιχνίδι ψιλοκόλλαγε ενώ με τον A64 είναι ομαλότατο Οκ αν και μου φαινεται εξεραιτικα δυσκολο να σου κολουσε το παιχνιδι με P4 3300-1gb ραμ-X800 pro...αυτο ειναι λογικο.Στις περισσοτερες ομως περιπτωσεις πολλα ατομα λενε οτι ο Α64 παει καλυτερα στα games χωρις να εχουν δει τα παραπανω fps που ΟΝΤΩΣ υπαρχουν...
yannis76 Ιανουάριος 21, 2005 Author #32 Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Οκ αν και μου φαινεται εξεραιτικα δυσκολο να σου κολουσε το παιχνιδι με P4 3300-1gb ραμ-X800 pro...αυτο ειναι λογικο.Στις περισσοτερες ομως περιπτωσεις πολλα ατομα λενε οτι ο Α64 παει καλυτερα στα games χωρις να εχουν δει τα παραπανω fps που ΟΝΤΩΣ υπαρχουν... Στην αρχή ήμουν και εγώ αρκετά δύσπιστος με τους Α64 και πίστευα πως οι περισσότεροι τους υποστηρίζουν λόγω marketing, ή επειδή τους επέλεξαν κτλ. Και σίγουρα αν δεν είχα δει έναν Α64 να τρέχει δεν θα έλεγα ποτέ ότι το παιχνίδι ψιλοκόλλαγε. Φυσικά δεν είπα ότι δεν έτρεχε καλά, έτρεχε μια χαρά, απλά σε ορισμένα σημεία που έβλεπες την οθόνη να ψιλοσπάει ή κάποια frames να καθυστερούν στο Α64 αυτά τα σημεία τρέχουν ομαλότατα. Όπως και να έχει το συμπέρασμα για μένα ήταν ότι από την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσα Athlon (1000ΜΗz πριν αρκετά χρόνια) μέχρι αυτόν τον Α64, η AMD έχει κάνει σημαντικά άλματα και όντως αυτή τη στιγμή απειλεί σοβαρά την Intel
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.