Jump to content



ΚΑΝΕΙ 'Η ΟΧΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ AMD 64


chrismasgr

Recommended Posts

Χαιρετώ την παρέα. Έχω ένα σύστημα με amd batron 2500+ και μητρική gigabyte GA-7N400L. Θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να αλλάξω επεξεργαστή και να πάω σ'αλλον καλλίτερο κατά προτίμηση 64bit .Αν ναι πείτε μου ποιόν.

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά.

Link to comment
Share on other sites

η μητρική σου είναι socketA πράγμα που τη κάνει ασύμβατη με τους σημερινούς επεξεργαστες Α64 & Sempron οι οποίοι χρησιμοποιούν Socket939 και Socket754 αντίστοιχα.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Για πές μου loner πως λέγεται αυτός ο batron ; Batron 3000 ;Έτσι θα τον ζητήσω; Θα δω καθόλου διαφορά στην ταχύτητα . Τώρα πάει σχετικά καλά αρκεί να μην κάνεις δύο δουλειές ταυτόχρονα.

Link to comment
Share on other sites

ο μονος Barton που υπαρχει για socket Α στην αγορα ειναι ο Sempron 3000+ ( οι αλλοι ειναι νομιζω αλλοι πυρηνες και εχουν μικροτερη cache ) τον οποιο εχω κι εγω.Για να βρεις ομως ειναι λιγο δυσκολο καθως δεν παραγεται πλεον...Ισως σε stock house η καποιο μαγαζι που να του εχει ξεμεινει κανενας...Εγω δυσκολευτικα για να τον βρς στην θεσσαλονικη.Παντως ο επεξεργαστης σου δεν θα ελεγα οτι χρειαζεται αλλαγη...ειδικα μια τοσο μικρη...καλυτερα να ανεβασεις αυτον που ηδη εχεις και το πολυ πολυ να δωσεις λεφτα για μια καλυτερη ψυξη

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .Δυστιχώς όπως είπατε και εσείς είναι πολύ δύσκολο να βρεις επεξεργαστή με socket A. Δεν μπόρεσα να βρω οπότε θα μείνω όπως είμαι. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.