Jump to content

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ 3DMark2001 στην γενική κατηγορία X800xxx....

hipro5

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Συγχαρητηρια και απο μενα,και εις ανωτερα

(εκτος απο greek souvlaki κερνα τους και greek tzatziki)

Τελικα να που πηγε το phase με τους -106 (σε αλλο θεμα που ειχες δειξει).

Αντε και στην καρτα -100.

Αντε και στην καρτα -100.

moder λιγο δυσκολο γιατι με τα coldbag του (_._) που εχουν οι ati ειναι σπαστικο!!κατι ακουγεται οτι λυθηκε στις χ1800 αλλα μεχρι στιγμης μονο φυμη!πρακτικα δεν εχω δει κατι!

moder λιγο δυσκολο γιατι με τα coldbag του (_._) που εχουν οι ati ειναι σπαστικο!!κατι ακουγεται οτι λυθηκε στις χ1800 αλλα μεχρι στιγμης μονο φυμη!πρακτικα δεν εχω δει κατι!

Ποιός σου είπε ότι οι ATI έχουν cold bug......Δε μου έχει τύχει ακόμε μετά από τόσες που έχουν περάσει από δώ.....

Μπράβο ρε φίλε και εις ανώτερα...αυτό που δεν κατάλαβα DOTHAN τι εστί? Όνομα πυρήνα απο chip της Intel είναι? :confused: :017: :017: :017: :017:

Ευχαριστώ........

Είναι ένας Pentium M (Mobile) επεξεργαστής.......σε γενικές γραμμές...... :)

Ευχαριστώ........

Είναι ένας Pentium M (Mobile) επεξεργαστής.......σε γενικές γραμμές...... :)

Βρε και εγώ που νομιζα ότι ειναι εϊ-εμ-ντι

χαχαχαχαχαχαχα AMD παραρτημα καταντισε πια αυτό το site

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΕ

......τους ξυπνησες όλους γιατι?????????

:026: :026: :026: :026: :026: :026: :026:

[inquirer mode]

ATi coldbug FREE since X800 series officialy confirmed by teh greek ATi masterer hipro5

[/inquirer mode]

και τοτε ρε παιδια εμενα γιατι με το που παει η X800 Xt Pe στους -10 κολανε τα παντα!!!ακομα και οι πρωτες χ1800χτ στους -45 φλιταραν οι drivers!!(sampsa speaking)!!λετε ρε ναμε τοσο ατυχος και ναπεσα σε τρελλη μπανανα!(αν και με νερο παει στα 620 αλλα τι να πω!!)

και τοτε ρε παιδια εμενα γιατι με το που παει η X800 Xt Pe στους -10 κολανε τα παντα!!!ακομα και οι πρωτες χ1800χτ στους -45 φλιταραν οι drivers!!(sampsa speaking)!!λετε ρε ναμε τοσο ατυχος και ναπεσα σε τρελλη μπανανα!(αν και με νερο παει στα 620 αλλα τι να πω!!)

Έχουν περάσει από δώ ΠΑΝΩ από 14 Κάρτες X800XT-PE και γενικά όλη η σειρά.......Ποτέ δε συναντήσαμε κάποιο πρόβλημα με μονοβάθμιο σύστημα και -44*C πάνω στην κάρτα.......

Αυτή που έχω τώρα πάει 648MHz πυρήνας και 634MHz μνήμες, με αέρα.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.