Jump to content

Τωρα αυτο τι καινουργιο ειναι?

AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσεξα οτι η οθονη μου εχει αρχησει να κανει μια "θολουρα" στο πρωτο συνηθως γραμμα σε ψιλες γραμματοσειρες οπως αυτη που εχει το forum. Αυτο το κανει περισσοτερο με μαυρα γραμματα με ασπρο φοντο αλλα και με αλλα χρωμματα. Τι φταιει? Επειδη δεν το κανει συνεχεια... Ειναι η οθονη η vga?

Σε τι Hz στο κανει αυτο ? Δοκιμασες να τα χαμηλωσεις λιγο να δεις αν το κανεις παλι ?

panoc δεν βοηθησε καθολου. Ελπιζω να ειναι απο vga και οχι οθονη παντως...

Πηρα και μερικες φωτο... (απο το κινητο ειναι...)

1) Εδω ειναι κανονικη βλεπετε την οριζοντια γραμμη σκουρα και καθαρα.

kanonika4qa.th.jpg

2) Εδω απλα ανοιξα το start menu. H γραμμη αρχισε να εξαφανιζεται

startm18bp.th.jpg

3) Εδω πηγα και στο all programs. Η γραμμη εξαφανιστικε τελειως...

death8xn.th.jpg

Και το σπαστικο ειναι οτι χτυπισε ο deathstar (ευτηχως επανηλθε, αλλα τον εχω σβηστο) οποτε παει το δωρο των xmas... :(

panoc δεν βοηθησε καθολου. Ελπιζω να ειναι απο vga και οχι οθονη παντως...

Πηρα και μερικες φωτο... (απο το κινητο ειναι...)

Δεν μπορώ να πω ότι οι φωτογραφίες με βοήθησαν, αλλά τσέκαρες μήπως το βύσμα της οθόνης δεν έχει τοποθετηθεί καλά (ή δεν κάνει καλή επαφή) με την VGA?

Αν το κουνήσεις, επηρεάζεται η εικόνα?

gmin ειναι τελεια κουμπομενο. Το εβγαλα εβαλα βεβαια αλλα τιποτα...

Poke Την εφτιαξα την υδροψυξη δεν σταζει πια :p

soulriver οχι δεν το εχω ενεργοποιησει (βασικα δεν βρισκω και την επιλογη...)

Τωρα που το σκεφτομαι, η μητρικη μου ειναι απο stock πλαισιου... Λετε? (Μεταξυ μας το συστημα ειναι ΠΟΛΥ πιο σταθερο απο οτι με την παλια...) Βασικα ειναι σαν να κανουν fade out προς τα δεξια τα χρωματα... Και ειναι η καλη η 17αρα μου :(

Μηπως πειραξε καποιος κατι ρυθμισεις που εχει OSD νομιζω...που ρυθμιζεις κατι hz για καθετα και οριζοντια...δεν ξερω αν καταλαβες αλλα δεν μου ρχετε κατι να σου δωσω να καταλαβεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.