ShadowReaper Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Πήρα έναν συμπιεστή από ένα παλιό ψυγείο. Πώς μπορώ να ελεξω αν λειτουργεί;
Stelaras Δεκέμβριος 28, 2005 #2 Δεκέμβριος 28, 2005 Βαλτον σε λειτουργια μονο του χωρις το condenser . Απο τη μια εισοδο θα πρεπει να τραβαει αερα , και απο την αλλη να σπρωχνει.Αν εχει μεινει ανοιχτο το κυκλωμα καιρο , θα χρειαστει αλλαγη λαδιων , φιλτρου κλπ .
ShadowReaper Δεκέμβριος 29, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 29, 2005 Θα το δοκιμάσω. Πώς ξέρω τι λάδια να βάλω, φίλτρα κλπ; Αυτα μπορώ να τα βρω σε κάποιο μαγαζί ψυκτικών;Πάντως όταν τον έβγαζε ο φίλος μου πετούσε φρέον, δεν ξέρω τώρα αν έχει σχέση με τη λειτουργία ή το έκανε λόγο πίεσης ολόκληρου του συστήματος.
Stelaras Δεκέμβριος 29, 2005 #4 Δεκέμβριος 29, 2005 Θα το δοκιμάσω. Πώς ξέρω τι λάδια να βάλω, φίλτρα κλπ; Αυτα μπορώ να τα βρω σε κάποιο μαγαζί ψυκτικών;Πάντως όταν τον έβγαζε ο φίλος μου πετούσε φρέον, δεν ξέρω τώρα αν έχει σχέση με τη λειτουργία ή το έκανε λόγο πίεσης ολόκληρου του συστήματος.Μπορεις να μας ανεβασεις καποιες φωτογραφιες ?Υπαρχει καποιο αυτοκολλητο που να γραφει μαρκα/μοντελο ?Το οτι πετουσε φρεον ειναι λογικο γιατι μεσα στο κυκλωμα ειναι υπο πιεση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.