bfc_xxx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Ειναι αυτο το motherboard το ΑΒΙΤ GD8 ενος φίλου μου, το οποιο δουλευε κανονικα για κανενα διμηνο. Ξαφνικα αρχισε να μην ανοιγει. Δηλ εδινε ρευμα αλλα μετα τιποτα στην οθονη.Το πηγα στο μαγαζι απο οπου αγοραστηκε και μου ειπαν οτι το socket εχει μερικα ποδαρακια στραβωμενα και ισως να ειναι εκτος εγγυησης. Το πως εγιναν αυτα δε το γνωριζω. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Μιλάμε για socket 775 ε? Λογικά τα pins στράβωσαν όταν βγήκε ο επεξεργαστής. Αμα τον επεξεργαστή τον έβγαλε ο χρήστης, τότε λογικά δεν έχει εγγύηση (και βρίζεις την Intel για τις χαζομάρες της), αν τον επεξεργαστή τον έβγαλαν οι τεχνικοί (λέμε τώρα...) και στράβωσαν τα pins, βρίζεις αυτούς και απαιτείς αντικατάσταση της μητρικής). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Δεκέμβριος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Το θεμα ειναι οτι τον επεξεργαστη δεν τον εβγαλα εγω αλλα ουτε μπορω να πω και τιποτα σε αυτον που τον εβγαλε. Οποτε θα πω να στειλουν τη μητρικη πισω και οτι γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.