Jonys Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2005 Όταν έκανα εγκατάσταση τοθ w\c μου έπεσε λίγο νερό πάνω στην κάρτα γραφηκών και απο τότε παρόλο που τροφοδοτήται κανοηκά και ο ανεμστήρας της λειτουργεί δεν ανοιίγει η οθόνη είμαι σίγουρος ότι φταίει η κάρτα γραφηκών γιατί με μια άλλη που έχω δουλεύει κανονηκά.Μήπως ξέρει κάποιος κανένα καλό μαγαζή να την παω να δω μήπως μπορουν να την φτιάξουν είναι εντός εγκύησης αλλά την αγόρασα από Ιταλιά οπύ είχα πάει δοκοπές αλλα δεν ξέρω αν καλύπτει η εγγύηση τέτοια προβλήματα και είναι και το πρόβλημα της μεταφοράς στην μέση.Η καρτα είναι abit ati radeon 9600 se 128mb -64bit.’μα την στείλω στην abit με την απόδειξη αγοράς΄λέτε να μου την επισκευάσουν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twingo Ιανουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 1)Δέν καλύπτει η εγγύηση τέτοια προβλήματα.2)Σχετικά με το μαγαζί που αναφέρεις δεν εχω κάποιο υπόψην.3)δεν χάνεις και από τήν άλλη τίποτα να ρωτήσεις στήν αντιπροσωπεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιανουάριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 ευχαρηστώ για την γρήγορη απάντηση θα ρωτήσω την αντιπροσοπεία και αν δεν γίνεται τίποτα 8α πάρω καμία 660gt,9600xt ή 9800pro εσύ ποιά λες να προτημήσω λεφτά έχω να ξοδέπσω το πολύ 250 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Ιανουάριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Κοιτα πιο ακριβως ειναι το προβλημα και αν μπορεις να το φτιαξεις μονος σου η με καποια αλλη βοηθεια.Πηγαινε σε ενα μαγαζι,να δεις αν μπορουν να σου πουν τι εχει παθει,και απο εκει και περα βλεπεις.Ετσι ισως γλιτωσεις τα λεφτα για καινουργια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 αν και οπαδος της ατι θα σου ελεγα στανταρτ 6600gt. Αψογη σε τιμη / αποδοση.Αν θες βεβαια μπορεις να δωσεις 200 παραπανω και να παρεις μια μεταχειρισμενη ατι χ800χτ.Δες τις πωλησεις. (που σε xylokastro σε διαφημιζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 παντως την καρτα αν σε καλυπτει η εγγυηση μπορεις ανετα να τιν γυρισεις πισω και να τους πεις οτι δεν σου δουλευει δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβουν τι εχει συμβει..και θα στην αλλαξουν..επικοινωνησε με τον αντιπροσωπο εδω στην ελλαδα... μην σου μεινει τσαμπα rma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιανουάριος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 το essedi www.essedi.it δέν έχει αντιπρώσοπο στην ελλάδα αλλά μπορώ να την στείλω στην θεία μου να την πάει.Για x800xt επειδή κάποια στιγμή θα βάλω pcie δεν λέει φανατηκός της ati είμαι αλλά εχώ ακούσει πολά καλά για την 6600gt οπότε εκεί το κόβω μπορεί καμείς σασ να μου δώσει ένα link για καμία καλή 660gt ή 9800pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 τι δουλεια ειχες στην τουαλετα (W\C) με την καρτα γραφικων ????? :tw: πλακα κανω ... η καρτα δουλευε οταν επεσε το νερο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιανουάριος 25, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Ναι μόλις άνηξα το pc μετά από λίγο έπεσε την στέγνωσα άμεσως άλλα στην οθόνη δεν έδειχνε τίποτα παρόλο που δοπύλευε το fan της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Οι περισσοτερες μεγαλες εταιριες δινουν εγγυηση που ισχυει σε ολη την Ευρωπαικη Ενωση ανεξαρτητως χωρας αγορας. Για την abit συγκεκριμενα δεν ξερω αλλα λογικα θα δεχτει η εδω αντιπροσωπεια της abit να κανει rma. Εννοειται πως δεν θα τους πεις οτι σου επεσε νερο επανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιανουάριος 25, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Ένωήτε πως δέν θα μάθουν για το νερό... άμα την πάω κάπου το θέμα είναι πού σιγά μην την στέλνω στην ιταλία άμα μου πεί κάποιος που είναι η αντιπρωσωπία στην ελλάδα ή να την πάω στο τυχαίο μάγαζι? (προφανώς χρηάζεται και την απόδειξη αγοράς έτσι?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 για την αποδειξη σιγουρα ... αλλα το νερο μπορεις να το κανεις μη εντοπισημο νομιζω .. ξερω τυπο που εβγαζε την καρτα γραφικων την επλενε με αποσταγμενο νερο (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ με σφουγκαρακι)και μετα την αφηνε στον ηλιο να στεγνωσει και ολα μια χαρα !?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιανουάριος 26, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 το θέμα δεν είναι να κρύψω το νερό την έπληνα και εγώ με απιονισμένο όμως και την έβαλα στο καλορηφέρ ακόμα και με οινόπνευμα την έπληνα το θέμα είναι που να την πάω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.