Jump to content

Περί κατάρας...

Necro

Recommended Posts

Για πες μας για ιούς έψαξες?

Αλλιώς κάνας "μούφα" driver μπορεί να είναι που δεν έχει περαστεί καλά.

Αλλά εγώ σου προτείνω να αφήσεις το PC και να πας σε άλλες ασχολίες, δεν σε θέλει. :D

Για πες μας για ιούς έψαξες?

Αλλιώς κάνας "μούφα" driver μπορεί να είναι που δεν έχει περαστεί καλά.

Αλλά εγώ σου προτείνω να αφήσεις το PC και να πας σε άλλες ασχολίες, δεν σε θέλει. :D

έχω ψάξει απόλα....όπως είπα περιμένω να δω αν θα ξαναχτυπήσει το πρόβλημα να δω τι μου τρώει τη cpu!

παιδιά το πρόβλημα ξαναχτύπησε......ορίστε και ο ένοχος...lol8mh.th.jpg

βασικά πάω να πάρω νέα μητρική και αυτή θα σταλεί για rma.....αν νομίζετε πως δεν οφείλεται στη μητρικη{έτσι και αλλιώς θα αγοραστεί άλλη αλλά δε πειράζει} απλά πείτε το...έψαξα για αυτό στο google αλλά ότι βρήκα αφορούσε παλαιότερα συστήματα...

• 2 weeks later...

μετά απο φορματ σε SP2, και το πρόβλημα μετά απο βδομάδα ξαναεμφανίστηκε.....

να πω πως το πρόβλημα είναι πως με το που ανοίγει το PC έχει 50% cpu usage ανα μέσο όρο μία φορά τη βδομάδα περίπου, και υπαίτιος είναι το ''hardware interrupts''........θα κάνω memtest να βεβαιωθώ πως δε φταίνε οι μνήμες αλλά είμαι πεπεισμένος πως πρέπει να αλλάξω μητρική ...μάλλον για asus a8n sli ....130 e

να πω επίσης πως όταν συμβαίνει αυτό , πατάω shut down και κανει restart, ενώ μου χει βγάλει και μπλε οθόνη του δευτερολέπτου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.